1. 11. 2020

Novinka pod lupou: The Sister (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Sister
Žánr minisérie, thriller
Stanice ITV
Premiéra 26. 10. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Příběh vraždy sleduje tichý teror muže, který se snaží utéct své minulosti. Nathan se na veřejnosti umí chovat, ale neví, jakým směrem má svůj život ubírat. Navíc s sebou nese hrozné tajemství, které však nezůstane skryté navždy. Jeho život s novou rodinou ohrozí Bob, známá a nevítaná tvář z minulosti, která s sebou přináší šokující zprávy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Mám ráda podobné mysteriózní seriály. Britové je umí dobře a i tohle vypadá na zajímavou minisériovou jednohubku. I když po pilotu nejsem tak natěšená na další díly jako u The Deceived, určitě si zbylé tři epizody pustím (dost možná dřív, než vůbec tento článek vyjde).

Pilot docela přímo naznačuje, co se stalo a co bude dál, tak jsem zvědavá, jestli se dočkáme nějakého nečekaného zvratu, nebo to půjde cestou, kterou tvůrci nastínili hned takto na začátku. Upřímně bych byla v šoku, kdyby to bylo nějak jinak, protože tady bylo docela obrazně ukázáno, co se v minulosti odehrálo, takže si myslím, že se spíše budeme zabývat důsledky než nějakým nečekaným zvratem událostí.

Herecky je seriál zvládnutý celkem obyčejně, je tu jen hrstka postav, ale bohatě to stačí. Nikdo extra nevyniká, nikdo neleze na nervy. Spíše bych řekla, že postavy jsou trošku nevýrazné, určitě nejde o lidi, které byste si oblíbili na první dobrou. Ale k příběhu to sedí, tak proč ne.

Doufám, že zbylé tři epizody nesklouznou k velké předvídatelnosti a pouhému čekání na konec, ale objeví se v nich něco zajímavého, co si dokáže udržet mou pozornost. Pilot už ke konci začínal trošku pokulhávat.
  • zajímavý mystery příběh
  • obstojné postavy/obsazení
  • krátká čtyřdílná jednohubka do deštivého večera
  • moc nedokáže udržet divákovo napětí
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
ragelly

ragelly

Tak už mám dokoukáno, je to celkem průměrný seriál. Občas některé scény byly povedené a udržely mě...
před 3 roky
Další články k tématu