10. 4. 2020

Novinka pod lupou: Kate & Koji (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Kate & Koji (Kate and Koji)
Žánr sitcom
Stanice ITV
Premiéra 18. 3. 2020
Vysílání středa, 20:00
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Kate je majitekou malé kavárničky. Hrdinka se začne nečekaně přátelit s Kojim, africkým žadatelem o azyl. Oba pochází z naprosto rozdílných světů, ale jsou si více podobní, než by se na první pohled mohlo zdát… třeba že ani jeden nehodlá v ničem ustoupit. A když začnou lítat třísky, Katin vynalézavý synovec zastane roli urovnávače sporů.

Trailer

není

A jaký je náš ortel?

Celkem běžný sitcom, který je spíše určený pro starší publikum. Na druhou stranu se u něj dokážou pobavit asi všichni, pokud se rozhodnete vypnout a příliš nepřemýšlet. Rozhodně nejde o nejhorší komedii, kterou jsem kdy viděla. Pilot utekl rychle a občas jsem se i pousmála, což je u britského sitcomu pro mě docela úctyhodný výsledek.

Herce vůbec neznám, ale všichni tři spolupracují hodně dobře. Každý je úplně jiný, ale doplňují se výborně. Vlastně když nad tím tak přemýšlím, lehce mi to připomíná Black Books, jen se příběh odehrává v kavárně. A Koji není až tak nevrlý, jako býval Bernard. Ale jeho vztah s Danem vypadá hodně jako duo Bernard-Manny.

Škoda, že nemáme trailer nebo jakoukoliv video ukázku, abyste si udělali představu. Asi budete muset přežít 20 minut pilotu a přesvědčit se na vlastní oči, jestli moje přirovnání k BB sedí.

  • sympatické „nevrlé“ postavy
  • občas povedené vtípky
  • ocení spíše jen starší publikum
  • ničím nevyčnívá z davu
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
IrmaVep

IrmaVep

Ten úvodní obrázek je tak strašně anglický, že ač mě nelákal, musela jsem si NPL otevřít jenom abych se...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Jsem si říkala, jestli se na to někdo chytne :D
před 4 roky
Další články k tématu