5. 10. 2019

Novinka pod lupou: Blue Flame (The Lost City of West River)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Blue Flame
Žánr Dobrodružný, Fantasy
Stanice
Premiéra 7. 9. 2019
Vysílání pouze první díl
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

James celý svůj život nic nedělal. Nyní dostává životní poslání. Dozvídá se o existenci nadpřirozených stvoření a o tom, že je vyvolený, poslední potomek legendárních ochránců Modrého plamene. V patách mu je zlý válečník, který chce získat cenné amulety a získat vládu nad světem.

Trailer

není

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ještě že NPL existuje. Jak jinak byste se dozvěděli o zapadlých seriálových klenotech, které byste jinak bez mrknutí oka přešli. A jak jinak byste se dozvěděli o těch novinkách, o které i zakopnout by byla ztráta času. Ještě že tu máte někoho, kdo si nechá oči vykrvácet, jen aby vám pak napsal těch pár ubrečených řádků o tom, jak to bylo strašné.

Asi tak půlku pilotu jsem přemýšlela o tom, jestli jsem si omylem nepustila nějaký retro seriál ze začátku 90. let. Protože přesně tak Blue Flame vypadá. Amatérismus z něj čiší ze všech stran, ať už se podíváte na příběh, efekty, kostýmy či herecké projevy. Pravděpodobně nejvíce do očí bijící jsou ty efekty, které mi opravdu připadají jako z československých pohádek ze 70. let.

Celé to tak působí jako amatérský počin nějakého nadšeného filmaře ze základky nebo střední školy, který vzal do ruky rodinnou kameru, pozval čtyři svoje kamarády na odpoledne na kopec a natočil s nimi tohle, co jsme byli nuceni sledovat. Už nikdy více, prosím.
  • efekty
  • kostýmy
  • scénografie
  • herecké výkony
0 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
pozitkar

pozitkar

Já už takovéhle piloty sjel od začátku roku čtyři. Poslední byl tuším Outpost? Tam jsem dokonce nepochopil...
před 4 roky
sandokan555

sandokan555

The Outpost mam rozpozeranu druhu seriu a az take zle to nie je. Herecke vykony sice nic moc a aj efekty...
před 4 roky
Další články k tématu