24. 3. 2020

Novinka pod lupou: She (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název She (Ona)
Žánr drama, krimi
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 20. 3. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Imtiaz Ali
Hrají Aaditi Pohankar, Vijay Varma, Vishwas Kini

O čem to je?

Mladá policistka jde na misi v utajení jako prostitutka, která se má vetřít do nebezpečného gangu. Hrdinka je nucena předčít svá vlastní očekávání a najít sílu těmi nejnečekanějšími způsoby.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Čekala jsem to lepší. Když jsem viděla krátký popisek na Netflixu a stopáž, myslela jsem, že mám vyhráno. Bohužel. Pilot se táhnul, že mi připadalo, že má snad hodinu a půl. Střídaly se zde flashbacky a současnost, ale celkově byl pilot potažený takovou pavučinou mlhy, jako by bylo jeho cílem, abychom u něj usnuli.

První díl působil jako ukolébavka. Velkou vinu na tom má hlavní hrdinka, která prostě není dost silná na to, aby utáhla takový seriál. Nebo je to vina její představitelky, která ji nedokáže dobře vyobrazit. Každopádně na to, že to má být policistka s tréninkem, tak tam v podstatě celých 30 minut zůstala stát jako prkno a strachy nevěděla, co dělat. A na takovou hromádku neštěstí se mi opravdu koukat nechce.

Všichni ostatní začali velkou pátrací akci, ale ona neudělala nic pro to, aby jim alespoň trošku pomohla. Prostě mě hodně vytáčelo její chování. Samozřejmě netvrdím, že bych na jejím místě dělala cokoliv jiného… ale přiznejme si, jen těžko si dokážeme představit, že bychom se ocitli na jejím místě…

Pilot byl jedno velké zklamání ve všech ohledech a opravdu si nedokážu představit, že bych se měla dívat i na další díly. Bohatě stačilo, děkuji.

  • stopáž
  • téma
  • zpracování
  • hlavní hrdinka/předsta­vitelka
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu