27. 1. 2020

Novinka pod lupou: 9-1-1: Lone Star (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název 9–1–1: Lone Star
Žánr drama, hasičský, lékařský, policejní
Stanice Fox
Premiéra 19. 1. 2020
Vysílání pondělí, 20:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence The Bachelor (ABC), The Neighbourhood + Bob Hearts Abishola (CBS), Supernatural (The CW), The Voice (NBC)
Tipovačka

O čem to je?

Owen Strand se před dvaceti lety stal jediným přeživším své hasičské jednotky při zásahu 11. září. Po útoku dokázal stanici znovu postavit na nohy. Nyní se podobná tragédie stane v Austinu v Texasu a Owen je požádán, aby se sem se svým synem přestěhoval a pokusil se stanici dát znovu dohromady. Hrdina je na první pohled odvážný a neohrožený hasič, ovšem v nitru skrývá tajemství, které ohrožuje jeho život.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Sice to nebylo tak dobré jako pilot 911, ale i tak mě to bavilo víc než většina současné krimi tvorby. Nevím, čím to je, ale to spojení více záchranných jednotek na scéně mi prostě sedí. Pořád se něco děje, na jednu událost se nahlíží z různých úhlů pohledů, a tak by to mělo být. Každý by si měl uvědomit, že není centrem světa, ale že na stejnou věc může mít druhý člověk úplně opačný názor, a že může mít pádné argumenty k tomu, aby si ho podpořil.

Rob Lowe je můj oblíbenec už od dob Brothers & Sisters, vždycky mě trošku píchne u srdce, když ho vidím po dalších pár letech a vidím, jak stárne. Stále si zachovává svůj šarm a kouzlo, ale přece jen už to není, co to bývalo před deseti nebo patnácti lety. Každopádně herec je to výborný a rozhodně má na to, aby utáhl svůj vlastní seriál. Liv Tyler příjemně překvapila v Leftovers, takže nyní už patří mezi jistoty, které svým výkonem seriál rozhodně nepohřbí.

První díl přinesl spoustu dramatu, ať už pracovního, tak i osobního. To míchání hasičů, záchranářů a policistů přišlo až ke konci, ze začátku to vypadalo jako čistě hasičská novinka. Jsem si ale jistá, že postupně bude k prolínání docházet stále více, a to nejen v práci, ale i osobních životech, jak předvedl country taneček ke konci.

Za mě spokojenost. 911 je ustálená značka a Lone Star jí žádnou ostudu rozhodně nedělá, i když jejích kvalit taky ještě úplně nedosahuje.
  • sympatické postavy
  • spousta akce a napětí
  • výborné tempo
  • pokud máte místo jen pro jeden 911 seriál, asi zůstanete spíše u původního
  • nepřináší nic navíc oproti svému předchůdci
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Kolombo

Kolombo

Chris Traeger, firefighter :)
před 4 roky
hanee

hanee

Původní 9-1-1 je mnohem lepší.
před 4 roky
browniecz

browniecz

911 mám ráda, spin-off taky není špatný... ale ta snaha o diverzitu je tu až moc.
před 4 roky
Další články k tématu