16. 8. 2020

Novinka pod lupou: Star Trek: Lower Decks (CBS All Access)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Star Trek: Lower Decks
Žánr sci-fi, komedie, animovaný
Stanice CBS All Access
Premiéra 6. 8. 2020
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Animovaná komedie sleduje doprovodnou posádku jedné z nejméně významných vesmírných lodí, U.S.S: Cerritos. Hrdinové musí plnit své pracovní povinnosti, vytvořit si nějaký vlastní společenský život, a to často během toho, co se loď vypořádává s vícečetnými mimozemskými anomáliemi.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Animovaný Stark Trek, a k tomu navíc komedie? Tak tohle jim fanoušci dají sežrat i s navijákem. Já nejsem značkou Star Treku až tolik políbená – viděla jsem pár dílů ze seriálů a tuším jeden nebo dva filmy, ale už je to dávno a nic si z nich nepamatuju. Každopádně po pilotu můžu s jistotou říct, že tohle asi jen málokdo bude se slavnou značkou spojovat.

Nevím, nějak mi komedie k tomuto vesmíru nesedí. Picard byl výborný, Discovery se mi taky líbilo, ale u tohoto nemám chuť pouštět si další díl. A není to jen tím, že jde o animák. Na postavách není nic zajímavého, ale hlavně se mi nelíbí, že se snaží být vtipné. Nemám nic proti občasnému sarkasmu. Tohle ale bylo až moc přepísknuté. Ve výsledku všichni iritují a nemáte sebemenší chuť sledovat jejich osudy.

  • animace
  • komediální žánr
  • postavy
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
sandokan555

sandokan555

Tak to vyzera ze znaska Star Trek je mrtva, po odpade STDa ani moc podarenom Pickardovi, tu mame skutocne...
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

Nebyl jsem schopný dokoukat S01E01. Za takovéto trestuhodné pojetí ST by se mělo aplikovat útrpné právo....
před 3 roky
Další články k tématu