1. 11. 2021

Novinka pod lupou: Star Trek: Prodigy (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Star Trek: Prodigy
Žánr animovaný, sci-fi
Stanice Paramount+
Premiéra 28. 10. 2021
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka náctiletých delikventů ukradne opuštěnou vesmírnou loď Hvězdné flotily a vydají se prozkoumávat galaxii na vlastní pěst.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zhruba první polovinu dílu bych nepoznala, že se jedná o seriál pod značkou Star Trek. Vypadá to jako jedna z kopií animovaných seriálů ze světa Star Wars. Spousta hrdinů různých ras, spousta jazyků, zlí trýznitelé, utlačovaní hrdinové, snaha dostat se z planety…

V podstatě až samotný konec se maličko přiblížil Star Treku, když se objevil hologram a konečně jsme se dostali pryč z té hrozné planety. Každopádně prozatím z příběhu nejde moc poznat, co se tam vlastně bude dít, protože celou dobu se řešil jen útěk a nebylo vůbec naznačeno, jakým směrem se příběh bude ubírat dál.

Seriál je primárně určený pro děti. Má dětské hrdiny, dětský dabing, kromě Paramount+ se vysílá na dětské stanici Nickelodeon, takže od toho nemůžeme čekat žádnou velkou hitparádu. Ale animace se povedla, dobře se na to kouká, akce tam taky bylo hromada, takže v tomto ohledu spokojenost. Kvalit jiných Star Trek seriálů to nedosahuje, ale propadák to určitě taky není.

  • děti se můžou pěknou formou seznámit se značkou Star Trek
  • sympatičtí hrdinové
  • hodně akce
  • lehce si to spletete se Star Wars
  • pro dospělé to bude možná až moc jednoduchá zábava
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu