3. 12. 2021

Novinka pod lupou: The Box (Viaplay)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Box
Žánr krimi, horor, thriller
Stanice Viaplay (Švédsko)
Premiéra 28. 11. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Adi Hasak
Hrají Anna Friel

O čem to je?

Nadpřirozený antologický seriál vypráví příběh policistky, která je zamčená v místnosti, z níž nemůže uniknout.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak po prvním díle úplně nevím, o čem seriál vlastně bude. Obsah totiž mnoho neříká, a už vůbec nekoresponduje s tím, co jsme viděli v prvním díle. Velkým lákadlem je samozřejmě Anna Friel, která zde předvádí opět špičkový výkon. Zatím netuším, co si o její postavě mám myslet, jestli má opravdu tak velké psychické problémy, nebo to třeba jen hraje, protože je nějak v utajení… opravdu zatím netuším.

Taky jsem zvědavá, jak se z toho stane horor, který je opět napsán jako žánr na profilu seriálu. Zatím to vypadalo spíš jako klasický krimi thriller, ale seriál může s přibývajícími díly rozhodně překvapit. I když jsem zmatená, tak na druhou stranu se mi docela líbí, že zatím vůbec nedokážu odhadnout, jak se to bude vyvíjet dál.

Hodnocení pilotu v mém případě asi nic moc neřekne. Až po zhlédnutí seriálu budu mít více jasno a je dost možné, že konečná procenta se budou dosti lišit, ať už by měla jít nahoru, nebo dolů.

  • Anna Friel
  • upoutalo to mou pozornost
  • jsem zvědavá na další díly
  • hodně zvláštní atmosféra, která nemusí sednout každému
  • zatím opravdu nic nevíme
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu