21. 12. 2021

Novinka pod lupou: MacGruber (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název MacGruber
Žánr komedie, parodie
Stanice Peacock
Premiéra 16. 12. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriálové pokračování filmu, který je parodií na seriál MacGyver.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přemýšlím, jestli jsem se dobře bavila, nebo už to na mě bylo moc přes čáru. Tak nějak asi oboje. Původní materiál neznám, ale na seriál jsem byla zvědavá. Úvodní extrémně dramatická rekapitulační písnička nás hned vtáhla do děje a v podstatě zrekapitulovala vše, co se dosud stalo. Ve výsledku tak můžou na seriál koukat i ti, kteří původní film neznají. MacGyvera jsem viděla letos, takže ještě docela i vím, o co tam jde.

MacGruber je trošku jiné kafe, ale parodii na předlohu v něm rozhodně pozná i naprostý laik. Je to celé přeplácané, jako bych sledovala skeče ze Saturday Night Live. A rozhodně to není jen tím, že je seriál plný právě herců a komiků, kteří v tomto pořadu začínali a vybudovali si zde své jméno. Své publikum si seriál rozhodně najde. Většinou do něj asi jdete s tím, že víte, co očekáváte, a přesně to i dostanete.

Jen jsem se nemohla zbavit dojmu, že Will Forte neskutečně zestárnul. Možná je to jen ta hrozná paruka a nic moc make-up, ale před pár lety jsem ho sledovala v Last Man on Earth, kde na mě takhle staře nepůsobil.

  • povedené vtípky
  • dobrý nápad na parodii
  • osobně se bojím, že mě ta přehnaná atmosféra v každém aspektu seriálu brzy začne iritovat
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu