18. 12. 2021

Novinka pod lupou: Saturday Morning All Star Hits! (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Saturday Morning All Star Hits! (Nářez na sobotu)
Žánr animovaný, komedie, retro
Stanice Netflix
Premiéra 10. 12. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Corwin Allard, Kyle Mooney

O čem to je?

Hodně svérázný a trochu znepokojivý animák a zároveň hraný seriál pro dospělé. Pocta afektovaným pořadům z 80. a 90. let, které běžely v televizi každou sobotu dopoledne.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jako jo. Ten retro nádech tam opravdu je. Pro děti, které vyrůstaly v devadesátkách, potažmo ještě osmdesátkách, tak to hraje na známou notu. Úplně jsem zapomněla na to, že takhle opravdu vypadala moje víkendová rána, dokud jsem nenajela na satelit a německé hudební programy.

Pilot je pořádná splácanina padesáti různých věcí, ale věřím, že je to záměr. Máme tu naspeedované moderátory jako Pergnerová byla v Esu, trapné reklamy, ještě trapnější trailery na tragické teen filmy, tuctové animáky a.. to poslední už jsem stihla zapomenout, i když názor píšu hned po odsledování.

Celý díl je navíc řádně rozzrněný, jak tenkrát televize byla – přece jen HD rozlišení a lepší je záležitostí nového tisíciletí, tenkrát se nám o nějaké kvalitě mohlo nechat jen zdát. Takže když přejdete ze svých 4K UHD na tohle, tak je to pořádná pěst na oko, ze které ty oči dokonce i bolí.

Jako retro parodie to splňuje svůj účel. Nicméně obsah i forma mi nesedí, dál koukat nebudu.

  • vyvolá nostalgické vzpomínky na dětství
  • pro mě nezajímavý obsah
  • ze zrnění obrazu bolí oči
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu