28. 5. 2021

Novinka pod lupou: Hacks (HBO Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hacks
Žánr komedie
Stanice HBO Max
Premiéra 13. 5. 2021
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Deborah Vance je legendární komička z Las Vegas, která mentoruje bezejmennou pětadvacátnici.

Trailer

A jaký je náš ortel?

V rámci sledovacího dne pilotů je Hacks v pořadí třetí a jestli to tak půjde dál, dnešek mě totálně vyšťaví. Pilot nenabídl nic, co by mě nalákalo na další sledování. Nejlepší na něm je jeho třpytivý plakát.

Hlavní hrdinka je nesnesitelná stará rašple, ovšem její mladší kolegyně není vůbec o nic lepší, má stejně nesnesitelnou náturu. Obě si myslí, jak jsou něco víc než ostatní a že jim svět hrozně křivdí, když není vždy po jejich.

Stand-upy obecně moc nemusím. Tady moc vystoupení ani vtipů vlastně ani nebylo, minimálně ne v pilotu. Humor tedy nejde až tak hodnotit. Pokud bych ale měla, tak musím říct, že jsem ho tady moc nenašla. Občas se postavy snaží vtipkovat i mimo své vystoupení, ale za mě jim to moc nefunguje.

První díl mi stačil, dál koukat nehodlám.

  • plakát
  • stopáž
  • hlavní hrdinky
  • bez vtipu
  • těžká nuda
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu