24. 2. 2021

Novinka pod lupou: Why Are You Like This? (ABC AU)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Why Are You Like This?
Žánr komedie, drama
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 16. 2. 202úterý, 20:45
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie sleduje nejlepší kamarády Miu, Penny a Austina, kteří proplouvají sociálně-politickým světem v roce 2021 a nechávají za sebou plno zmatku a destrukce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Docela nuda. Možná, že je to tím, že už pár let nejsem cílovka. Tenhle kousek se rozhodně dá označit za seriál o mileniálech pro mileniály. Poslední dobou si stále více připadám, že už patřím do staré školy, protože podobný styl humoru mě totálně míjí.

Postavy jsou otravné a nesympatické. Jedna hrdinka má každý den jinou práci, protože u ničeho nedokáže vydržet déle než pár hodin a nic ji nebaví. Hrdina nepředvede nic jiného než pár protočení očí a drag show. A třetí kamarádka do party se tak moc snaží být LGBTQ friendly, že šikanuje gaye za to, že se neprojevuje dostatečně gaysky.

Na to, že má pilot 30 minut, tak se mi příběh docela táhnul. Vtipy jsem tady moc nenašla, stejně jako ani žádný důvod, proč bych si měla pustit další díl. Docela by mě zajímal názor mladšího publika, jestli je to opravdu tak, jak si myslím, a seriál má šanci zaujmout mladší publikum, nebo jestli je špatný obecně.

  • krátká stopáž
  • nudný příběh
  • nesympatické postavy
  • bez vtipu
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
AislinK

AislinK

Já jsem sice mileniál, ale tohle není teda můj šálek čaje. Jako trailer mě dost nudil sám o sobě a...
před 3 roky
IrmaVep

IrmaVep

Ja za tech 25 minut stihla usnout. Takze tak... S cilovkou to podle me nesouvisi, tohle je proste hovadina.
před 94 týdny
Další články k tématu