27. 9. 2021

Novinka pod lupou: Chicago Party Aunt (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Chicago Party Aunt (Veselá tetka)
Žánr animovaný, komedie
Stanice Netflix
Premiéra 17. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 24 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Jon Barinholtz, Katie Rich, Chris Witaske
Hrají Katie Rich (Chicago Party Aunt), Michael Patrick Thornton, Lauren Ash, Ike Barinholtz, Jon Barinholtz (Chicago Party Aunt), Rory O'Malley, Da'Vine Joy Randolph, RuPaul (AJ and the Queen), Jill Talley, Chris Witaske (Chicago Party Aunt)

O čem to je?

Chicago Party Aunt je animovaná komedie, která sleduje Diane Dunbrowski, známou jako Chicago Party Aunt, která zůstává věrná své mantře „Když ti život dá citróny, proměň ty sračky v Mikeovu tvrdou limonádu“.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak přemýšlím, jestli seriál dokážeme skutečně docenit na druhém konci světa, pokud jsme nikdy v Chicagu nebyli a nemáme tak úplně představu o tom, jak to tam ve skutečnosti vypadá.

Hlavní hrdinka může být ztělesněním města, jak to o sobě tvrdí. V mých očích je ale jen obyčejná pařmenka, která si nedokáže uvědomit, že už je dospělá a že by se tak měla i chovat. Upřímně? Kdyby můj syn měl jít na prestižní školu a někdo takový by mu to vymluvit, tak asi začnu dobře běsnit.

Každý má samozřejmě jiný vkus, takže věřím, že i tato novinka si své diváky najde. Ostatně, měla bych být ráda, že tady alespoň nemáme vyloženě sprostě trapný humor, jak to u animáků občas bývá (názor píšu při sledování Teenage Euthanasia, takže si říkám zlatá Tetka). Na další díly bych se ale dobrovolně nedívala. Nebavila jsem se u toho.

  • pilot rychle utekl
  • vyvaroval se sprostému humoru
  • otravná hlavní hrdinka
  • vtipy jsem tady moc nenašla
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu