31. 8. 2021

Novinka pod lupou: Otwórz oczy (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Otwórz oczy (Otevři oči)
Žánr drama, mysteriózní
Stanice Netflix (Polsko)
Premiéra 25. 8. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Julka skončí v léčebně amnézie poté, co ztratí rodinu. Když se jí začnou zdát podivné sny, které se pro ni stanou příliš reálnými, přemýšlí, zda místo, kde se nachází, je tím, za které ho dosud považovala.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Parádní začátek mystery příběhu. Epizoda sice byla ještě taková pomalejší a rozjezdová, ale rozhodně mě příběh dokázal naladit a jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet dál.

Podobné seriály jsou přesně můj šálek kávy. Ze začátku nevíme vůbec nic, až postupně se pomaličku dozvídáme jednotlivé střípky, až se nám nakonec složí celý obraz. Doufám, že se dočkáme nečekaného zvratu. Závěr epizody naznačil, že všechno nebude tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát.

Postavy jsou relativně v pohodě. Hlavní hrdinka není sama sebou, takže si k ní nejde vytvořit žádné velké pouto. Doktorka toho hodně skrývá, to jde vidět na první pohled. Kamarádi mi nevadili. Jen mi někdo vysvětlete, proč personál v nemocnici tvoří jen a pouze holohlaví nabušení chlapi s bradkou.

Po pilotu jsem spokojená, na další díly se rozhodně mrknu. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne.

  • záhadný serializovaný příběh
  • sympatické postavy
  • naladí na další epizody
  • místy pomalejší
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu