19. 9. 2021

Novinka pod lupou: Wolfe (Sky Max)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Wolfe
Žánr krimi, drama
Stanice Sky Max
Premiéra 10. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Paul Abbott
Hrají Babou Ceesay

O čem to je?

Profesor Wolfe Kinteh je forenzní odborník a nejlepší expert na místa činu v severní Anglii. Wolfeho genialita je spojena s chutí ohýbat všechna pravidla, s nimiž se setká, ale to vše jen z těch nejlepších důvodů…

Trailer

A jaký je náš ortel?

V popisu seriálu sice máme napsáno, že se jedná o komedii, ale nic vtipného jsem tady nenašla. Spíše mi to přišlo jako klasické drama nebo krimi-drama. Británie tento žánr umí pěkně, jen si ale začínám říkat, jestli už ho nejsme trošku přesycení. Nejen BBC, přidávají se i ostatní – ITV, Sky, Britbox…

První díl nebyl špatný, ale že bych si z něj něco pamatovala po pár hodinách, to se taky říct nedá. Rozhodně to není něco, na co bych se každý týden nedočkavě těšila. Sledování uteklo, ale v pilotu nebylo nic, co by dokázalo utkvět v paměti.

Hlavní hrdina je zvláštní. Nevadil mi, ale ani mi nepřišel jako velký sympaťák. Je věčně nabručený, ale to asi všichni „géniové“ svého oboru. Ostatní členové týmu taky vypadají nadějně, hlavně nová posila, která tajně odemyká dveře svého šéfa a něco hledá… prvek záhady tu je, ten by diváky mohl udržet u obrazovek.

  • sympatické postavy
  • prvek serializované záhady
  • neutkví v paměti
  • nezajímavý případ
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu