1. 8. 2021

Novinka pod lupou: Feels Like Ishq (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Feels Like Ishq (Možná je to láska)
Žánr antologie, romantický
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 23. 7. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Antalogický seriál o mladých lidech, mezi kterými ve víru emocí přeskočí jiskra za opravdu nečekaných okolností.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Počkat, to ne! Prooooč? To je antologie, opět každý díl úplně z jiného, leč podobného soudku. Při sledování pilotu už jsem se těšila, až uvidím, jak se vztah této sympatické dvojky bude vyvíjet dál. A najednou koukám, že druhý díl je úplně o něčem jiném a má jiné obsazení. Ach jo.

Každopádně pokud všechny díly budou podobné, tak to určitě bude stát za to. Ten první má parádní atmosféru, sympatické herce a moc příjemně koukatelný děj. Těch 30 minut uteklo jako voda, hned bych si pustila další díly.

Přesto si ale myslím, že zrovna tomuto seriálu by slušelo klasické zpracování příběhu na více epizod, i kdyby mělo jít antologii, že každá série je o něčem jiném, pořád by se jednotlivé příběhy mohly uzavírat v rámci jedné řady. Ten jeden krátký díl je prostě málo, navíc když nechává dveře otevřené a nijak nekončí.

  • poutavý romantický příběh
  • sympatické postavy
  • naláká na další sledování
  • antologie mi nesedí
  • chtělo by to rozvinout jeden příběh na celou sérii
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Překvapilo mě, že jsem dobré polovině bez větších problémů rozuměla, a to i bez titulků a za použití původního znění. Oni totiž mluví napůl anglicky a napůl hindsky. Pokud jste někdo ujetí na jazyky jako já, tohle mi přišlo dost zajímavé. Jinak se jednalo o jednoduchý, průměrný romantický pilot, na kterém mě nejvíc bavila indická kultura a móda. Jednou chci na jejich místní svatbu, abych si mohla obléct nějaké krásné sárí. Na to jejich oblečení byla fakt radost pohledět!

Šla jsem kouknout jen na pilot a najednou jsem stihla celé 3 epizody – jsou fakt kratičké a utekly rychlostí blesku. Pilotní epizoda mi přišla jak vystřižená scéna z nějaké typické filmové rom-com. To určitě není špatně, spíš se to k tomu dá hezky přirovnat, ať víte, co od toho asi tak očekávat. Epizoda v pořadí druhá mě naopak moc nebavila, kdyby byla první, zavrhnu asi rovnou celý seriál. Potom ale přišla třetí, která, musím říct, byla opravdu super. Neskutečně feel-good pohlazení s krásnými lokacemi a herci. Jsem zvědavá, kde se bude pohybovat zbytek dílů.

Být to seriál americký, určitě mu dám hodnocení nižší, protože by mi připadal o ničem. Jakože on mi takový přišel i tak, jenomže jiné – indické – prostředí ho v mých očích vyšvihlo. A taky vám ho musím hned několikrát doporučit do letošní Výzvy. Kromě nového státu na mapě – věřím, že Indii zatím nemá vybarvenou kdekdo – se jedná o antologii a druhá epka, která mě teda bohužel zatím bavila nejmíň, se točí okolo korony. Jak už jsem zmínila, díly jsou krátké, dají se v klidu rychle projet a ani potom nemusíte dokoukávat x sérií, takže win-win :-)

  • Indie a jiná kultura
  • indická móda
  • délka
  • anglicko-hindská mluva
  • klasická romantická oddechovka
70 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu