21. 11. 2021

Novinka pod lupou: Hit Monkey (Hulu)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Hit Monkey (Marvel's Hit-Monkey)
Žánr animovaný, akční, dobrodružný
Stanice Hulu
Premiéra 17. 11. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Jason Sudeikis

O čem to je?

Animák vypráví příběh ukřivděného japonského sněžného opičáka, který pod vedením ducha amerického zabijáka prochází tokijským podsvětím.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Někdy si říkám, jak můžou ti tvůrci komiksů vymyslet tak debilní příběh. Tohle je taky ten případ. Jak jsem se na pilot dívala, nemohla jsem pochopit, jak tohle někdo mohl vymyslet a někdo jiný uznat jako dobrý nápad, který stojí za to vydat v komiksové podobě, natož pak podle toho natočit i seriál.

Možná je to jen vina seriálu a samotnou historii zabíjecí opičky nedokázal vykreslit stejně působivě, jak se to třeba možná v komiksu povedlo. Předlohu jsem nikdy neviděla, takže nemůžu porovnávat. Vím jen, že v seriálu ten celý příběh vypadá hodně tragicky. Tak tragicky, že vám ani nemůže být líto všech těch mrtvých opiček, protože se jen smějete nad tím, jak to je stupidní.

Ale jinak se mi líbí, že tady máme zase jednou drsný animák, který se nebojí násilí, krve ani vtipu. Tipla bych, že ho jde připodobnit k Archerovi, kterého jsem sice taky nikdy neviděla, ale takhle nějak si ho představuju. Jen bez těch opic, takže o několik tříd lepší než Hit Monkey.

Dál koukat nebudu, a to nejen proto, že je to animák. Jedno vám ale řeknu. Tohle bude asi poprvé, kdy si myslím, že příběh se víc hodí pro animované zpracování. Protože kdyby tohle bylo hrané, tak by to muselo dostat snad mínusová procenta.

  • spousta krve, násilí a akce
  • jeden z mála animáků, které nejsou o trapné sprosté rodince
  • hlavní (lidský) hrdina má dobře prořízlou pusu
  • celá příběhová linka opice
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu