3. 10. 2021

Novinka pod lupou: Braqueurs (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Braqueurs (Zpátky v gangu)
Žánr akční, krimi, drama
Stanice Netflix (Francie)
Premiéra 24. 9. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 51 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Sami Bouajila, Tracy Gotoas

O čem to je?

Medhi, kvalifikovaný lupič, a Liana, zlodějská učednice, se zapletou do války mezi drogovými dealery a musí spolupracovat, aby zachránili své blízké

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot Braqueurs u mě šlápnul vedle. Za celou dobu sledování jsem si k postavám nedokázala najít cestičku. Nefungoval mi tu drogami prosetý příběh, postavy/herci ani samotná francouzština.

Jsem si jistá, že své fanoušky si seriál najde. Nedokážu ani přesně říct, to mi tady tak vadilo. Každopádně jsem zpozorovala, že vždy, když se snažím dávat pozor a důkladně sledovat, moc dlouho mi to nevydrží. Myšlenky mi couraly zprava doleva, seriál si pozornost udržet nedokázal.

Přitom když to vezmu kolem a kolem, nemá špatnou zápletku. Hloupá děcka se snaží jet ve velkém drogovém byznysu a profi zlodějíček nemá problém jít pro svou rodinu přes mrtvoly. Nicméně pilot na mě působil dlouze a pomale, což samozřejmě souvisí s tím, že jsem se do sledování nedokázala ponořit a užívat si ho. Další díly vynechám.

  • pořád nemůžu přestat chválit, jak nám Netflix umožňuje nahlédnout na tvorbu z různých koutů světa
  • pilot nedokázal udržet mou pozornost
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu