23. 10. 2021

Novinka pod lupou: My Name (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název My Name (Modrá až na kost)
Žánr drama, akční, krimi
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 15. 10. 2021
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 54 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Han So Hee, Ahn Bo Hyun, Park Hee Soon

O čem to je?

Po otcově vraždě se žena toužící po pomstě přidá k mafiánské skupině a pod vedením mafiánského bosse se infiltruje do řad policie, aby zjistila pravdu o smrti svého otce.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Obsah seriálu trošku spoileruje, minimálně v prvním díle se stane pouze část z toho, co je v obsahu napsáno, na zbytek si asi budeme muset ještě chvíli počkat. I tak to byl ale zábavný kousek.

Hlavní hrdinka je moc sympatická. Nevím, jestli je to úplně správně u podobného typu seriálu, ale asi to ničemu neškodí. Rozhodně je to jedna z těch, které budete fandit až do samotného konce a budete jí přát, aby se dočkala své zasloužené pomsty. Stejně tak šéf krimi organizace působí příjemným dojmem, zvlášť na to, že jde teoreticky o záporáka. Nevím, jestli konkrétně v tomto příběhu, nebo jen obecně jakožto krimi boss, ale líbil se mi a s hrdinkou měl dobrou chemii.

Na druhou stranu se ale do dalších dílu až tak moc neženu. První díl byl na mě až moc dlouhý a ani po jeho zhlédnutí nevím, jak by hrdinka byla schopná se rychle dostat na takovou úroveň, aby v pohodě zvládala tajnou misi, pokud tam nebude nějaký skok v čase.

  • zábavná akční podívaná
  • sympatická hrdinka i její mentor
  • nemám potřebu vidět další díly
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Katka Mrkvicová

Katka Mrkvicová

S tímto seriálem je třeba mít trochu větší trpělivost. To podstatné se začne dít až zhruba koncem druhého...
před 2 roky
AislinK

AislinK

Trailer zaujal, možná půjde o první Korejský kousek, kterému dám šanci :)
před 2 roky
Další články k tématu