8. 1. 2021

Novinka pod lupou: The Great North (Fox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Great North
Žánr animovaný, komedie
Stanice Fox
Premiéra 3. 1. 2021
Vysílání neděle, 20:30
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Rodina Tobinů se vydává na aljašské dobrodružství. Svobodný táta Beef se ze všech sil snaží udržet své děti pohromadě. Tato práce je rázem o dost těžší, když se umělecky založená dcera Judy rozhodne odejít z rodinné rybářské lodi do okouzlujícího světa místního obchoďáku.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Foxovský animák hned takhle na začátku roku? Trošku jsem se bála. Ale nakonec to bylo koukatelné. Plusové body seriál dostává za to, že se nesnižuje k vulgárnímu a trapnému humoru. A to jsou výrazné plusové body, protože většina animáků právě na tento typ humoru spoléhá.

Na druhou stranu se ale nedá říct, že by příběh nějak moc oslnil. Postavy byly průměrné, otec vyloženě otravný. Děj slabý, po dni o odsledování už ani pořádně nevím, o čem to vlastně bylo.

Nejzajímavější tak pro mě osobně byla úvodní znělka. Trošku mě to zmátlo, už jsem si říkala, jestli jde o další Central Park a půjde o hudební animák. Ale znělka trvala jen chvíli, pak už se z toho stala klasická komedie.

  • vkusný humor
  • znělka
  • postavy
  • nudný příběh
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu