17. 5. 2023

Novinka pod lupou: North Shore (Paramount+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název North Shore
Žánr krimi, thriller
Stanice Paramount+ (Austrálie, Velká Británie)
Premiéra 17. 5. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Joanne Froggatt, John Bradley

O čem to je?

Britský detektiv je vyslán do Austrálie, aby sledoval vyšetřování podezřelé smrti mladé ženy, dcery britského ministra. Když Max odcestuje do Austrálie, jeho život se ocitne na křižovatce. Jeho šéf pochybuje, že je Max týmový hráč, a ptá se, zda má u policie budoucnost, a jeho žena uvažuje o ukončení manželství. Kromě toho případ zavání spiknutím s mezinárodními politickými důsledky.

Trailer
nenašla jsem

A jaký je náš ortel?

Nenápadná kriminálka, ono většinou ty spolupráce více zemí vypadají zajímavě, ale nedokážou získat až tolik pozornosti diváků. O seriálu jsem neslyšela až do doby, než se mi objevil v seznamu NPL. Ale pilot zaujal, i když byl pomalejší.

Kriminálky to mají těžké, hlavně ty serializované, které musí jeden případ roztáhnout na celou sérii. To pak trošku hrozí, že se začnou motat v kruhu a diváci se začnou nudit. I zde je pilot hodně pozvolný a rozjížděcí. Seznámíme se s postavami, ale o samotném případu zatím nevíme skoro nic. Doufám, že se tempo maličko zvedne, jinak to bude dobrý seriál na uspání.

Ale herecké obsazení je fajn, stejně jako i míchání dvou různých kultur a povah. Jsem zvědavá, jak případ dopadne, ale zatím nevím, jestli mi nebude stačit si to jen někde přečíst. Uvidím.

  • sympatické obsazení
  • střet kultur
  • záhada případu
  • velmi pomalé tempo
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu