16. 4. 2023

Novinka pod lupou: Jury Duty (Freevee)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Jury Duty
Žánr komedie, právnický
Stanice Freevee
Premiéra 7. 4. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 25 minut

O čem to je?

Sleduje průběh amerického soudního procesu s porotou očima Ronalda Gladdena, porotce, který netuší, že celý případ je falešný. Všichni kromě něj jsou herci a vše, co se děje, je pečlivě naplánováno.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento dokumentární styl natáčení (mockumentary) není můj šálek kávy. U Modern Family to bylo něco jiného, protože tam byl prvotřídní scénář plný jednoho povedeného vtipu za druhým. Tady to ne mě nezapůsobilo moc zábavně.

Na druhou stranu se mi líbí to, co bylo řečeno hned na začátku. Všichni jsou herci, jen jeden hrdina o ničem neví a myslí si, že co se odehrává kolem něj, je nějaká zvrácená realita. První díl zatím moc šokujících událostí nenabídl, ale rozhodně mě zajímá, kam až dokážou šílenosti dovést, když to vlastně všechno dělají naschvál.

  • šílenosti by se mohly zábavně zvrtnout
  • mockumentary styl mi nesedí
  • zatím mi to moc vtipné nepřišlo
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Fruiko

Fruiko

Ježíš, tohle je tak boží.
před 21 týdny
Další články k tématu