5. 12. 2023

Novinka pod lupou: En helt vanlig familj (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název En helt vanlig familj (Skoro normální rodina)
Žánr drama, krimi, thriller, minisérie
Stanice Netflix (Švédsko)
Premiéra 24. 11. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut

Kdo?

O čem to je?

Sandellovi jsou od pohledu naprosto normální rodina – pastor Adam, právnička Ulrika a jejich devatenáctiletá dcera Stella. Jenže všechno se změní, když Stellu zatknou a obviní z vraždy. Rodiče neví, co dělat. Chtějí jí pomoct, ale opravdu o ní ví všechno? Nebo dokonce o sobě navzájem?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jo, tohle jsou takové ty lehce kýčovité a do extrému hnané příběhy sázející na drama, které mě baví. Hned úvod zaujal a seriál mě přitahoval víc a víc, jak čas poskakoval dopředu a měnili se hrdinové v centru dění.

Celá rodinka vypadá dost zajímavě. Líbí se mi dcera, táta je sympaťák, matka záporačka na první pohled, ale zase je jasné, že má dcerku ráda a bude ji chránit, když na to přijde. Celý díl mi utekl jako voda a rozhodně nalákal na další sledování. Jsem zvědavá, co se stalo a jak to bude dál. Nakonec nelituju, že jsem tuto novinka doporučila v jednom z tipů týdne.

  • epizoda rychle utíká, pořád se něco děje
  • skoky v čase
  • přesun úhlu pohledu na každého člena rodiny
  • zábavné postavy
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu