24. 4. 2023

Novinka pod lupou: Tooth Pari: When Love Bites (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tooth Pari: When Love Bites (Když láska zuby vycení)
Žánr komedie, fantasy, romantický
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 20. 4. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Upíří rebelka se zlomeným zubem se v ulicích Kalkaty zamiluje do nesmělého zubaře. Každý ale pochází z úplně jiného světa, a čeká je proto spousta překážek.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Od indických seriálů už žádná očekávání nemám, takže mě nemůže nic peřkvapit, zaskočit ani zklamat. Tohle mi přišlo jako zvláštní parodie na upírské seriály. Zdálo se mi, že tento způsob vyprávění nemůže znamenat, že by se seriál mohl brát vážně, nebo že by ho diváci mohli brát vážně.

Na druhou stranu oceňuju zajímavé téma. Ještě nikdy jsem neviděla o tom, že upírovi upadne tesák, takže musí najít zubaře. Může z toho vzniknout zábavná komediální romance. I když pořád nevím, jestli se u toho opravdu mám bavit, nebo to nějakým divným způsobem mám brát jako drama. Každopádně to je jedno, dál koukat nebudu.

  • nápaditý upírský příběh
  • Je to drama? Je to parodie? Kdo ví.
  • jde vidět malý rozpočet
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu