10. 10. 2023

Novinka pod lupou: Robyn Hood (Global)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Robyn Hood
Žánr drama, akční
Stanice Global (Kanada)
Premiéra 27. 9. 2023
Vysílání středa
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Rapperka Robyn Loxley společně s hip-hopovou skupinou The Hood bojují za svobodu a rovnost a proti nepráví v New Nottinghamu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Po dovče jsem musela dohánět seriály za uplynulé dva týdny a tento byl jeden z těch nejméně výrazných. Ono už podle popisku jsem se bála, že to tak dopadne, a pilot potvrdil, že nepůjde o nic pro mě. Hlavní hrdinové mě ničím nezaujali. Nechápu jejich chování a boj proti autoritám, což je asi logické, jelikož jsem si ničím podobným nikdy neprošla a nedokážu se do nich proto vcítit. Zase je to seriálový kousek, který hodně přesahuje do politicko-sociální roviny a řeší na pozadí krimi zápletky rasovou nespravedlnost. Už toho začíná být trošku moc, hlavně protože tady jde cítit, že je to sem zatažené na sílu.

  • pilot mi rychle utekl
  • nesympatická hrdinka
  • nelogické chování postav
  • na sílu tlačená rasová problematika
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu