2. 3. 2023

Novinka pod lupou: El club de los graves (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název El club de los graves (Skupina odpadlíků)
Žánr drama, komedie, hudební
Stanice Disney+ (Kolumbie)
Premiéra 22. 2. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Carlos Vives

O čem to je?

Nekonvenční učitel hudby Amaranto Molina vyučuje na škole, která se specializuje na hudební výchovu. Škola je vedena podle starých pravidel a znevýhodňuje studenty, kteří nesplňují normy komerčního úspěchu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Avokádo, avokádo… ten song budu teď mít v hlavě :D Je to super, pro milovníky hudebních seriálů povinnost. Nenáročná podívaná bez zbytečných teen dramat a naplněná hudbou až k prasknutí. Máme tu zpěv i nástroje a moře talentu. Spousty líbivých melodií, já jsem nadšená.

Seriál je ideální pro všechny věkové kategorie. Nenajdete v něm nic skandálního, takže ho můžou sledovat klidně i děti. Ale zároveň není vyloženě dětský, takže ani dospělým neodumřou mozkové buňky. Vím, některým jo, spousta lidí nemůže hudbu v seriálech ani cítit. Ale cílovka je tady myslím jednoznačná, takže každý bude hned vědět, jestli tohle je seriál pro něj, nebo se mu raději vyhne velkým obloukem.

  • spousta hudby
  • sympatické postavy
  • nenáročný příběh nezatížený teen dramaty
  • možná až moc bez zápletky, ale mně to nevadí
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Petyer

Petyer

Sem s nim... Dobry hudobny serial nikdy neodmietnem... 😁
před 60 týdny
Další články k tématu