11. 6. 2023

Novinka pod lupou: Perfil falso (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Perfil falso (Falešný profil)
Žánr drama, romantický, thriller
Stanice Netflix (Kolumbie)
Premiéra 31. 5. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 39 minut

O čem to je?

Camilla si v seznamkové appce Spice vytvoří sexy profil, aby našla muže svých snů. Jenže když ho najde, její lži ji začnou pronásledovat.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Ale jo, konečně nějaký pilot, který se mi trefil do vkusu. Tajný dvojí život je pro mě vděčné téma, které málokdy zklame. Pilot byl možná trošku telenovelový, ale rozhodně si dokázal udržet mou pozornost. Hlavní hrdinka je sympatická, se svým podvaděčským protějškem má dobrou chemii, takže spokojenost. Díl navíc končí cliffhangerem, takže jsem se musela hodně držet, abych si hned nepustila další díl a sledovala dál, jak se celá prekérní situace bude vyvíjet.

  • sympatická hrdinka
  • chemie mezi postavami
  • zábavný příběh dvojího života
  • soap nádech tomu sluší
  • co si budem, je to brak
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Celá první epizoda mi přišla jako sestřih “v minulých dílech jste viděli”. Mám pocit, že jsem už zhlédla celou sérii, která byla navíc hrozně o ničem. Až na pár hezkých záběrů města, tanečních show, krásné lidi a několik (podotýkám nudných) erotických scén se tam vesměs nic nedělo.

Herečka v hlavní roli mě docela bavila v Who Killed Sara?, ale tady mi přišlo, že přehrávala a ten chlápek byl totožně nezajímavý. Po dokoukání zjistíte pouze to, že v podstatě nikdo není takový, za koho se vydává na online seznamce, což by vás dle mého názoru mělo napadnout i bez toho, abyste ztráceli čas s tímto seriálem.

Možná to bylo o chlup smysluplnější než nedávná Obssesion rovněž od Netflixu, ale stejně to byla bída. Třeba to bude v dalších dílech lepší a děj se rozjede (což by nebylo vůbec obtížné, protože laťka je neskutečně nízko), to se ale já nikdy nedozvím a mrzet mě to opravdu nebude.

  • na pohled hezké
  • v dalších dílech by to teoreticky mohlo být lepší
  • vůbec mi to nesedlo, až jsem se nudila
  • zbytečná záležitost
30 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu