18. 7. 2023

Novinka pod lupou: Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Seija Musou: Salaryman, Isekai de Ikinokoru Tame ni Ayumu Michi
Žánr anime, dobrodružný, fantasy
Stanice TBS
Premiéra 7. 7. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Jednoho dne se pozemský Bůh osudu a hlavní bůh Galdardie vsadili. Bůh osudu prohrál a vybral si deset průměrných duší, aby je vydal bohu Galardie. Těmto deseti duším předal hlavní bůh Galdardie nové nádoby. Mezi těmi průměrnými dušemi byl jeden žoldák, který bojoval proti svému osudu smrti. Jak se odteď bude vyvíjet jeho osud? Neví to ani Bůh osudu, ani hlavní bůh Galdardie…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nevím, co jsem nějak očekávala od tohoto pilotu, ale asi něco víc. Přišlo mi, že je to spíše takové seznámení s hlavním hrdinou a o čem tak nějak toto anime bude. Není to rozhodně špatné, jen nějaká větší akce mi tam chyběla. Tak třeba se tam i něco takového objeví, docela se to tak jeví. Pilot je takový průměr, kde se očekává, že se vše teprve rozjede. Kde koho to může odradit, ale šanci bych tomu zkusila dát a uvidíme, zda se to zlepší či to bude nakonec propadák.

  • začátek
  • komedie
  • chybí akce
50 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Neznie to úplne zle, takže si anime odložím do svojho zoznamu. :)
před 42 týdny
Další články k tématu