16. 3. 2023

Novinka pod lupou: Rana Naidu (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rana Naidu
Žánr drama, krimi, thriller
Stanice Netflix (Indie)
Premiéra 10. 3. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Karan Anshuman

O čem to je?

Rana Naidu má v Bollywoodu pověst velmi schopného muže, který vyřeší jakýkoli problém. Život mu ale silně zkomplikuje jeho otec, kterého nečekaně propustí z vězení. Indická verze Raya Donovana.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Přijde mi, že letos se vysílá enormní množství indických seriálů. I když už tu s námi streamovací služby jsou několik let, nikdy mi nepřišlo, že by toho bylo tolik. Tentokrát tu máme indickou verzi Raye Donovana a když je řečeno, že jde o indickou verzi Raye Donovana, tak je to opravdu pravda. Při sledování mi přišlo, že sleduju scénu od scény to stejné, co se dělo v americkém pilotu, jen s jinými tvářemi.

Opět pro mě osobně ale platí to, co už jsem zmiňovala několikrát dřív. Indické věci mi prostě nesedí. Je to těmi tvářemi, mícháním angličtiny s hindštinou a celkově jinou mentalitou. Seriál se sice snaží dostát originálu, ale v mých očích prostě o parník zaostává. Na druhou stranu chápu, že je vytvoření pro početné indické publikum, kterým padne jako prdel na hrnec.

  • zábavný příběh (stejný jako u Raye Donovana)
  • indická verze nedosahuje kvalit ani zábavnosti originálu
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu