23. 7. 2023

Novinka pod lupou: Heat (Channel 5)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Heat
Žánr drama
Stanice Channel 5 (Austrálie)
Premiéra 12. 7. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

O čem to je?

Seriál se odehrává v období hrozících požárů v australské buši, kdy se dvě rodiny, dlouholetí přátelé, vydávají na letní dovolenou do odlehlého domu. Jak se tajemství a lži rozplétají, stává se z něj požářiště – a ne všichni z něj vyváznou živí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Mám ráda podobná mystery dramata. Sice jsou převážně jako přes kopírák, ale to mi nevadí. Tady máme rodinné trable zasazené do nádherného moderního domu, který (předpokládám) obklopí lesní požáry.

Z té přírodní části tady byly zatím pouze náznaky, ale věřím, že se to rozjede naplno. Zato osobní rovina přetékala ze všech stran – každý lže, tají, podvádí, no rodinka k pohledání. Pokud hledáte originální zápletku, tady ji nenajdete. Ale pokud dáváte přednost guilty pleasure dramatům říznutým malou dávkou soapky, tak tuto australskou novinku zkuste.

  • krásné prostředí
  • nenáročná oddychovka
  • jsem zvědavá, jak do příběhu zasáhne požár
  • nic originálního
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu