5. 3. 2023

Novinka pod lupou: Einstein (JOJ)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Einstein
Žánr drama, komedie, krimi
Stanice JOJ
Premiéra 26. 2. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 85 minut

Kdo?

Tvůrci Stano Guštafík, Kristína Cibulková
Hrají Juraj Loj

O čem to je?

Utajený prapravnuk slavného Alberta Einsteina, Felix, jež je sám uznávaným géniem, je nejmladším profesorem teoretické fyziky na univerzitě. Ke své smůle trpí smrtelnou dědičnou nemocí, zbývá mu tak jen pár let života. Aby i ty mohl využít naplno, uchyluje se k nejrůznějším nelegálním stimulantům. A právě tak se dostává k práci nezávislého konzultanta policejního detektiva Eleny. Tato spolupráce na vyšetřování zločinů, při níž využívá své geniality, je jedinou cestou, jak se vyhnout vězení.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Je to slovo od slova stejná verze jako ta česká. Ale alespoň mi tento herec do role sedí víc než Kotek. Ani tak ale nemám potřebu koukat dál, je to hrozná blbost s hrozným hlavním hrdinou, který musí snad každému divákovi těžce lézt na nervy.

  • k žehlení asi dobrý
  • nesympatický hrdina
  • nenabízí nic nového a neokoukaného
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu