11. 7. 2023

Novinka pod lupou: Genjitsu No Yohane -Sunshine in the Mirror-

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Genjitsu No Yohane -Sunshine in the Mirror- (Genjitsu no Yohane: SUNSHINE in the MIRROR)
Žánr anime, fantasy
Stanice Tokyo MX
Premiéra 2. 7. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Yohane, dívka, která vyrostla v Numazu, obklopená zvukem moře a šepotem lesa, odletěla do Tokia, protože si nemohla zvyknout na malé město. Má velký sen, uplatnit se ve velkém městě, podaří se jí to? Příběh, který začíná návratem domů…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Anime vypadá zajímavě. Hned, co se na scéně objeví hlavní hrdinka, je na ránu. Má sen, stát se zpěvačkou, jenže se jí nedaří. Což hlavně za její neúspěchy může její povýšenost, namyšlenost. Což není úplně ideální začátek. Kde koho to může odradit. Ale co se vrátí domů, tak v jejím městečku se dějí zvláštní věci a děj má spád a začíná to být zajímavější. Takže, oproti začátku, konec navnadí na další sledování. Protože kde koho může zajímat, co se bude dál dít a jak se to bude vyvíjet.

  • zpěv hlavní hrdinky
  • fantasy
  • tajemno
  • závěr
  • hlavní hrdinka
70 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu