31. 10. 2015

Novinka pod lupou: Together

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Together
Žánr komedie / romantický
Stanice BBC Three
Premiéra 6. 10. 2015
Vysílání každé úterý večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Jonny Sweet
Herci Jonny Sweet, Cara Theobold, Sarah Daykin, Tim Key, Alex MacQueen, Nick Mohammed, Vicki Pepperdine, Liam Williams, Katy Wix

Jednou větou

Komedie točící se okolo dvou mladých lidí, kteří se aktuálně nacházejí v prvních, velmi křehkých fázích nového romantického vztahu, přičemž se musí vypořádávat s nevyzpytatelnými přáteli a členy rodiny.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Další z řady romantických komedií, která ničím neurazí, ničím ale nedokáže ani zaujmout. Hrdinka je pěkná, hrdina je… no zvláštní. Seriál mě párkrát dokázal rozesmát (scéna na hodině kreslení), ale nic na něm není tak extra zajímavého, abych měla potřebu koukat dál. Rodiče hlavního hrdiny jsou přímo na pěst, stejně tak kamarádka hrdinky. Je jasné, že všichni kromě hlavní dvojce tam jsou jen do počtu, protože natočit seriál jen s dvěma postavami je asi nemožný úkol :-)

Pokud tento britský romcom zkusíte, buďte připraveni i na pár trapných chvilek, např. starý pár koukající na porno nebo jedna dvojitá pláštěnka, do které se má nasoukat ona i on…
  • dokáže rozesmát
  • trapné scény
  • vedlejší postavy
  • ničím nezujme
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Kdyby se tímhle alespoň trochu inspirovaly všechny nové americké komedie, tak by na světě bylo mnohem líp. Ne, že by to byla nějaká hitparáda, ale je to tak nějak příjemně normální a to i přesto, že se tady vyskytuje spousta nenormální postav.

Některé vtipy a scénky jsou až neskutečně dobré (například, scéna z cizí koupelny, kde proběhne rychlopříprava na rande), jiné jsou naopak otravně předvidatelné. V okamžiku, kdy hlavní hrdina jede bez držení na kole, už je všem jasný, že dostane dveřmi od auta. Ve výsledku, ale všechno tak nějak příjemně plyne a není potřeba tahat z rukávu ani ultra laciné vtipy, jak tomu bývá u následně zremakovaných/in­spirovaných amerických verzí.
  • ranní splitscreen
  • vtipy okolo leukémie
  • zapracování SMSek alá Sherlock
  • sestra
60 %
Mé hodnocení
Fruiko

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu