3. 8. 2016

Novinka pod lupou: New Blood

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: New Blood
Žánr: Drama / Krimi / Thriller
Stanice: BBC One
Premiéra: 9. 6. 2016
Vysílání: od 9. června do 21. července každý čtvrtek večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Anthony Horowitz
Herci: Mark Strepan, Ben Tavassoli, Mark Addy, Anna Chancellor, Ariyon Bakare, Aiysha Hart, Dorian Lough, Kimberley Nixon, Mark Bonnar

Ve zkratce

Stefan Kowolski a Arash Sayyad jsou vyšetřovatelé nižší kategorie. Oba jsou zároveň také druhá generace emigrantů ve Velké Británii. Dohromady je svede šance a společný zájem. Později odhalí, že oba pracují z různého úhlu na jednom a tom samém případu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Začátek byl hodně zajímavý. Vypadalo to na skvělý hororový thriller s velkou záhadnou. Po úvodní scéně ale přichází zklamání. Ukázalo se, že sice lidi začnou umírat, ale příběh se nesoustředí na ně, ale na vyšetřovatele. Škoda. Kdyby zůstal u účastníků lékařského experimentu a pokračoval ve stylu posedlosti nebo Nezvratného osudu, vůbec bych se nezlobila. Takhle jde ale jen o další kriminálku.

Hlavní hrdinové nejsou nijak extra sympatičtí, nemáte důvod jim fandit. Pilot zachraňovaly pouze scény, ve kterých se objevovali lidé z daného experimentu (třeba chlapík s online „známostí“). Potěšila i smrt na konci dílu, která mi dala naději, že by se v seriálu mohlo eventuálně začít něco dít. Ale jestli vždycky budu muset čekat až na konec dílu, tak mě to rychle přestane bavit.

Nic dalšího se k pilotu říct nedá. Snad jen, že mě trošku mate plakát, který ve mě evokuje, že půjde o komedii (něco jako Tripped). Ale to je jen detail, aby tu byly nějaké napsané řádky, které by vám zabíjely ještě víc času, než je skutečně nutné :-)
  • hlavní postavy
  • strhlo se to v kriminálku
  • děj se vleče, nezaujme
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
blanka57

blanka57

tak to jsem se mýlila, jen mě překvapilo hodnocení - 30%, mám za sebou teprve dvě epizody a je to čím dál...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Takže to není kriminálka s nádechem komedie, jo?
před 7 roky
ragelly

ragelly

Už si to moc nepamatuju, ale myslím, že ne.
před 7 roky
Další články k tématu