26. 11. 2015

Novinka pod lupou: Into the Badlands

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Into the Badlands
Žánr drama / akční
Stanice AMC
Premiéra 15. 11. 2015
Vysílání každou neděli večer
Předskokan The Walking Dead
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: rating 3.15 a 6,39 milionu celkových diváků

Kdo?

Tvůrci Alfred Gough, Miles Millar
Herci Daniel Wu, Orla Brady, Sarah Bolger, Aramis Knight, Emily Beecham, Oliver Stark, Madeleine Mantock, Ally Ioannides, Marton Csokas

Ve zkratce

Války byly tak dávno, že si to už nikdo ani nepamatuje. Temnota a strach byly v nadvládě, než přišel čas baronů – sedmi mužů a žen, kteří z chaosu vytvořili pořádek. Lidé za nimi chodili, aby je baroni chránili. Z ochrany se stalo otroctví. Baroni zakázali zbraně a začali si trénovat vlastní armády smrtelných bojovníků, které nazývají Clippery. Tento svět byl postaven na krvi. Nikdo zde není nevinný. Vítejte v Badlands.

Podobné seriály

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Wooow, hned úvodní bojová scéna mě dostala, seriál se rozhodně nebojí krve ani brutality, na tu napětkrát zlomenou ruku (a to jen od zápěstí k prstům) dlouho nezapomenu! Akční scény jsou super, ale na druhou stranu ty mluvené zaostávají. Není to žádná katastrofa, ale samotný děj je o třídu níž než zobrazovaná akce.

Hlavní hrdina je velký sympaťák, dokázal si mě získat hned od začátku. Kluk, kterého zachránil, už tolik charizmatu nepobral, ale dá se to přežít. Ostatní prozatím příliš neoslovili, možná s výjimkou krásné a tajemné zrzavé baronky. U ní jsem zvědavá, jak do příběhu zapadá.

Co se týče děje, chvíli mi trvalo, než jsem se zorientovala, a to i přesto, že na začátku polopaticky vysvětlili, co vidíme a kde se nacházíme. Seriál má rozhodně potenciál stát se zajímavou podívanou, po pilotu mám chuť kouknout na další díl. Jestli se ale příběh dokáže vyrovnat akčním scénám, to si netroufám odhadovat.
  • bojové scény
  • prostředí
  • slabší vedlejší postavy
  • dialogy nedosahují kvalit akce
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
teraxa

teraxa

Tak na tohle jsem se vážně těšila. Akorát fakt netuším, proč ty bojové scény natočili a sestříhali tak jak...
před 8 roky
Další články k tématu