19. 1. 2016

Novinka pod lupou: Angie Tribeca

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Angie Tribeca
Žánr komedie / parodie / krimi
Stanice TBS
Premiéra 17. 1. 2016
Vysílání celá série naráz
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Steve Carell, Nancy Walls Carell
Herci Rashida Jones, Hayes MacArthur, Jere Burns, Deon Cole, Andree Vermeulen

Ve zkratce

Hlavní hrdinkou je Angie Tribeca, policejní veteránka, která již deset let pracuje u elitní jednotky RHCU v Los Angeles (Really Heinous Crimes Unit – Opravdu ohavná kriminální jednotka).

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Né :D Tohle né :D Pamatujete si ještě na naše nadšené a stále trvající reakce na Galavanta? Tak to samé je Angie Tribeca, pouze s tím rozdílem, že Galavant paroduje žánr muzikálu a pohádek, zatímco Angie si bere na paškál kriminálky.

Hned od první scény jsem měla tušení, že tohle bude něco speciálního. Ale to jsem ještě nevěděla, že na konci epizody už budu brečet smíchy a plánovat, jak seriál ve svém názoru vychválím do nebes.

Každá scéna je ještě lepší než ta předchozí, i když už si myslíte, že vyšší úroveň už to mít nemůže. Celý seriál je parodie, ale tak vtipná, že se nepřestanete řezat od začátku do konce. Herecké obsazení je perfektní, i když přiznejme si, s tak bezchybným scénářem a jednou hláškovou perlou za druhou by se chvály dočkal opravdu každý.

Hlavní představitelku jsem zatím v žádné jiné roli neviděla (pajky to asi bude mít trošku jinak), ale hnedka jsem si ji zamilovala. Normálně bych napsala, že tu máme další stereotypní drsňačku, ale tohle je všechno jen ne stereotyp. Holka si každé ráno rozmlátí byt a za dveřmi už stojí půlka městských obchodníků s novými zásobami :D

Ta „nenápadná“ reklama na Ford je taky legendární. Parťáci mají v každé scéně nové auto a vždycky u toho jen tak náhodou vyskočí fordovský reklamní proužek :D

Seriál doporučuju všem, kteří milují kriminálky, taky všem, kteří nenávidí kriminálky, všem, kteří se chtějí u seriálu bavit od začátku do konce a všem, kteří si chtějí užít kriminálního Galavanta :)
  • scénu od scény lepší a vtipnější
  • měnící se auta s reklamou na Ford
  • parodie na kriminálky
100 %
Mé hodnocení
ragelly

Angie Tribeca je sitcom, který jsem měl v hledáčku už delší dobu. Hlavním lákadlem jsou pro mě lidi, který se na tom podílejí. Hlavním tvůrcem je Steve Carell neboli Michael Scott ze seriálu The Office a hlavní roli hraje Rashida Jones čili Ann Perkins ze seriálu Parks and Recreation. To je pro mě kombinace, které se jen těžko odolává. Navíc stanice TBS umí poslat do vysílání dobré komedie, které pak neprávem zruší. Ground Floor nebude odpuštěn!

První trailer nijak extrémně nenalákal, v podstatě jen prozradil, že půjde o pěknou šílenost. Na pilotu tedy bylo ukázat, jestli vše šílené již prozradil trailer nebo jestli se to dá ještě umocnit. A pokud jste už měli tu čest pilot vidět, tak víte, že se to umocnit dá a to pořádně.

Na mě osobně to bylo až moc šílený. Ale je vidět, že tvůrci mají spousty nápadů a očividně neví, kdy nějaký vyškrtnout. Z policejní klasiky si to skvěle utahuje (mrtvola, výslech nebo chytání padoucha) a navíc mě pobavila reklama na Ford. Vtipů se najde opravdu spousta, ale právě kvůli tomu množství všechny nefungují. Já bych je trošku naředil a bylo by to ideální, takhle je to opravdu dost velká šílenost. I přesto jsem se překvapivě dobře pobavil a myslím, že Angie Tribeca může sloužit jako takové guilty pleasure.
  • Rashida Jones
  • úvodní rozcvička Angie
  • That's what sheep said
  • dobrá parodie krimi žánru
  • reklama na Ford
  • souboj bez košil
  • je to šílený až moc
70 %
Mé hodnocení
Pajky

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Locke

Locke

Nebylo to špatné a určitě budu koukat dál. Ale po těch reakcích tady jsem čekal ještě o něco větší...
před 8 roky
Lill

Lill

No ja neviem, co si o tom mysliet :D Prva epizoda mi miestami prisla viac trapna ako smiesna, naozaj...
před 8 roky
Empty

Empty

Dal jsem šanci britské parodii na kriminálky A Touch Of Cloth, dám šánci i Angie. :)
před 8 roky
Další články k tématu