20. 4. 2016

Novinka pod lupou: Containment

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název *Containment**:https://www.serialzone.cz/…containment/
Žánr drama / thriller
Stanice The CW
Premiéra 19. 4. 2016
Vysílání úterý, 21:00
Předskokan The Flash
Konkurence Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC), NCIS: New Orleans (CBS), The Grinder (Fox), Chicago Med (NBC)
Tipovačka Gorilla jako jediná tipuje prodloužení. Všichni ostatní včetně 52 % lidu věří ve zrušení.

Sledovanost pilotu: rating 0.6 a 1,72 milionu diváků (průměrná)

Kdo?

Tvůrci Carl Joos (předloha), Julie Plec
Herci David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence, Trevor St. John

Ve zkratce

Seriál je americkou adaptací belgického dramatu Cordon. Sleduje detaily propuknutí smrtelné a rychle se šířící nákazy v Atlantě. Organizace zdravotní kontroly a prevence rozdělí město vyhlášením izolované karantény, v jejímž ohnisku se nachází místní nemocnice.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ze začátku to vypadalo hodně dobře. Seriál, jaký jsme na CW ještě nikdy neviděli, který by mohl být konečně jednou o něčem jiném než nekonečných milostných trojúhelnících a rodinných problémech. Jenže jak už to tak bývá, CWčko mě vyvedlo rychle z omylu.

Představilo se nám velké množství postav, které tudíž logicky nedostaly ve výsledku příliš prostoru. Víme jen to, že lásky i rodiny byly rozděleny barikádou, jaká to náhoda. Stejně silně jako virus samotný bylo v seriálu dopřáno prostoru právě lidskému dramatu, resp. jde převážně o lidské drama na pozadí propuknutí viru.

Každopádně se mi moc líbilo, jakým způsobem je virus zobrazen. Jeho příznaky jsou pořádná nechuťárna :-) Chrle krve, zmodralé a napuchlé obličeje, vystouplé žilky v očních bulvách, je to prostě badass chřipka!
  • zobrazení viru
  • nadějný začátek
  • zase je to všechno o vztazích
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
marzus

marzus

Vyskúšam :)
před 8 roky
Yellow

Yellow

Prostě CW..
před 8 roky
hanee

hanee

Pro mě konečně opravdu "katastrofický" seriál, který rozhodně nenudí a láká sledovat další díly....
před 8 roky
Další články k tématu