27. 11. 2015

Novinka pod lupou: The Art of More

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Art of More
Žánr drama / akční / krimi
Stanice Crackle
Premiéra 19. 11. 2015
Vysílání každé pondělí večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Gardner Stern, Chuck Rose
Herci Christian Cooke, Kate Bosworth, Cary Elwes, Dennis Quaid

Ve zkratce

První původní seriál stanice Crackle. Drama sleduje, co se skrývá pod porvrchem nečekaně soupeřivého světa prémiových aukčních domů. Ty jsou naplněny podvodníky, pašeráky, mocnými obchodníky a sběrateli všeho nádherného a bizarního. Graham Connor měl štěstí, dokázal se vměstnat do tohoto světa vyvolených. Nyní na něj však začíná doléhat jeho vlastní minulost a kriminální aktivity, které páchal během vojenského působení v Iráku a které mu paradoxně zajistily jeho aktuální luxusní život.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Leverage jsem zatím neviděla, ale představuju si, že vypadá jako The Art of More. Seriál láká především na známá jména a tito herci jsou excelentní jako vždy. Je super vidět dalšího charizmatického antihrdinu, kterému musíte fandit, i když víte, že jeho praktiky nejsou úplně legální. A navíc ve skvěle padnoucím obleku, úplný Neal Caffrey! Když tak nad tím přemýšlím, tak je to vlastně úplně nový White Collar, dokonce i to umění je pro oba seriály shodné. Počáteční odlehčení je k mému mírnému zklamání na konci epizody uzeměno, když dojde ke zločinu, který se v dalších dílech určitě bude vyšetřovat. Právě ta hra kočky s myší a roztomilé, téměř neškodné rebelství hrdiny by seriálu slušely mnohem více než hned natvrdo těžký zločin.Po pilotu každopádně zatím spokojenost. Seriál nebude patřit mezi moje srdcovky, minimálně po pilotu bych to tak tipovala. Ale jako odreagování to bude fajn kousek. Pokud vám chybí White Collar, určitě The Art of More zkuste. Zalíbí se vám.

  • charizmatický (anti)hrdina
  • balancování na mezích zákona
  • herecké hvězdy
  • příběh na konci pilotu zvážní
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu