11. 10. 2015

Novinka pod lupou: Benders

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Benders
Žánr komedie / sportovní
Stanice IFC
Premiéra 1. 10. 2015
Vysílání čtvrtek, 22:00
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Komedie o skupině přátel, které spojuje až nepřirozená závislost na místní amatérské hokejové lize. Jejich dovednosti nejsou skvělé, ale naplno jim to vynahrazuje vášeň. Co se však děje na ledě, to není nic v porovnání s tím, jaký chaos hokej vytváří v jejich osobních životech.

Benders je jednou ze dvou nových komedií stanice IFC. Ta u nás není příliš rozšířená; nejznámější seriál Portlandia má v naší databázi pouze 13 hlasů. Třeba se to ale změní právě s hokejovou novinkou Benders a s Gigi Does It. Určitě nám dejte vědět, co na oba piloty říkáte!

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ne. Absolutně nejhorší novinka, co jsem dosud měla tu čest vidět, a to včetně Blood and Oil. Tento seriál nemá absolutně co nabídnout. Jde jen o partu chlapů, kteří melou o něčem, co vás vlastně absolutně nezajímá. Jeden je horší než druhý a navzájem se v tom podporují. A taky je v tomto seriálu očividně normální, když se snažíte uškrtit svého dědu a pak se z toho psychicky zhroutíte. V podstatě je to jako Men at Work, ale o pět tříd horší. Opravdu nestojí ani za zkoušku. 10 % jen za to, že jsem to zvládla až do konce.

  • je to jen 20 minut ztraceného času
  • příběh, postavy
  • spousta trapnosti a žádná originalita
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Heh, tak nevím, jaký trailer byl horší. Gigi nebo Benders? Každopádně budu nevědět, co je IFC, dál.
před 8 roky
Další články k tématu