3. 11. 2015

Novinka pod lupou: The Ex-PM

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Ex-PM
Žánr komedie / politický / mockumentary
Stanice australská ABC
Premiéra 14. 10. 2015
Vysílání každou sobotu večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Shaun Micallef
Herci Shaun Micallef, Lucy Honigman, Nicki Wendt, Kate Jenkinson, Nicholas Bell, Francis Greenslade, Jackson Tozer, Ming-Zhu Hii, John Clarke, Owen Wahrenberger, Nick Farnell

Ve zkratce

Andrew Dugdale je bývalý australský premiér, který má za sebou třetí nejdelší funkční období ze všech premiérů vůbec. Je to muž, který večer s prezidenty a králi, spolupořádal světové summity a změnil životy milionů Australanů. Od té doby, co je ale v důchodu, má až moc volného času, a začíná se nudit.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

I když je to australská komedie (a za mě je slovo komedie v uvozovkách), spíše mi to připadalo jako jeden z řady britcomů, což absolutně není můj šálek kávy. Je to vlastně taková kombinace britcomu a mockumentary. Za celou půlhodinu se vlastně vůbec nic nestane, ale přitom odhaduju, že díl má na počet titulků stejnou délku jako 45minutová epizoda.

Herců je tu jen malá hrstka a bez problému poznáte, kdo je kdo. Každý má svůj individuální level trapnosti, takže hned od prvních minut si na ně i ti méně vnímají dokážou vytvořit jasný (a přesný) názor. Herci nejsou ničím výjimeční a nikdo z nich mě nezaujal natolik, abych si ho ještě dneska (názor píšu dva dny po zhlédnutí dílu) ještě pamatovala.

Seriál nepřináší nic nového, ale pokud jste fanoušci výše zmíněných žánrů a hledáte něco, u čeho můžete vypnout a hned po skončení dílu na to zapomenout, pak je The Ex-PM pro vás to pravé.
  • dialogově bohaté
  • je to 30 minut o ničem
  • nezajímavé postavy
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu