30. 7. 2016

Novinka pod lupou: Queen of the South

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Queen of the South
Žánr: Drama / Krimi
Stanice: USA Network
Premiéra: 23. 6. 2016
Vysílání: každý čtvrtek večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Elisa Lomnitz Climent, Scott Rosenbaum, M.A. Fortin, Joshua John Miller, Arturo Pérez-Reverte
Herci: Alice Braga, Justina Machado, Hemky Madera, Veronica Falcón, James Martinez, Joaquim de Almeida, Peter Gadiot, Carlos Gómez, Mark Consuelos

Ve zkratce

Queen of the South vypráví velký příběh Teresy Mendozy, ženy, která je nucena utíkat a skrývat se v Americe. Její přítel, drogový dealer, je totiž zavražděn v Mexiku a lidé, kteří to mají na svědomí, jdou nyní i po ní. V USA získá nečekaného spojence, s jehož pomocí se pokusí sesadit vůdce obchodu z drogami, který jí zničil život.

Seriál je adaptací bestsellerového románu La Reina Del Sur od mezinárodně uznávaného autora Artura Pérez-Reverteho.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Mnoho jsem od toho nečekala, ale výsledek velmi příjemně překvapil. Pilot dokázal zaujmout hned první scénou a i když se pak celý odehrával ve flashbacku, vůbec to nevadilo.

Je jasné, že tento příběh musí skončit smrtí. Pokud si zahráváte s drogami a získáváte moc, je jen otázkou času, kdy to někoho jiného přestane bavit a bude se chtít sám dostat na vrchol. Kvůli tomu přemýšlím, jestli Queen of the South vůbec má šanci na druhou sérii. Pokud tvůrci rozplánovali Teresin příběh do první řady, o čem by to mělo být dál?

To ale nic nemění na tom, že vás její příběh dokáže upoutat. Herečka je sympatická a skvěle si dokáže poradit s přechodem od plaché a tiché křehotinky v odvážnou a nebojácnou ženu, která se na cestě za pomstou nezastaví před ničím. Pilot je zatím jen taková představovačka, zapouští kořeny do toho, co přijde dál. Ale dokáže zaujmout, vtáhnout vás do děje a zaručí vám kvalitní podívanou, ke které se budete vracet.
  • téma kartelu nesedne všem
80 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Vachisek

Vachisek

jde se na věc stahuji :D
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Hup do watchlistu.
před 7 roky
Nikolina

Nikolina

Tak toto si musím pozrieť! A už musím prestať s tým neustálym pridávaním ďalších seriálov do...
před 7 roky
Další články k tématu