5. 2. 2016

Novinka pod lupou: Madoff

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Madoff
Žánr drama / retro / minisérie
Stanice ABC
Premiéra 3. 2. a 4. 2. 2016
Vysílání ve středu a ve čtvrtek večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: rating 1.2 a 7,08 milionu diváků (podprůměrná)

Kdo?

Tvůrci Ben Robbins
Herci Richard Dreyfuss, Erin Cummings, Tom Lipinski, Frank Whaley, Blythe Danner, Lyne Renee, Charles Grodin, Lewis Black, Michael Bryan French, Peter Scolari, Michael Rispoli, Suzanne H. Smart, Lil Rhee, Ben Dreyfuss

Ve zkratce

Čtyřhodinová minisérie podle skutečných událostí. Bernie Madoff provedl jeden z největších finančních podvodů v historii USA. Seriál sleduje jeho vzestup a přímý pád a nenávratné roztříštění vztahů s hrdinovou rodinou, společníky a investory. Investoři z celého světa ztratili kvůli Madoffovi desítky miliard dolarů.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na začátku jsem neměla velká očekávání, ve výsledku to tedy bylo o chloupek lepší, než jsem čekala. No, i když, trošku mě to donutilo uvažovat o tom, jak jsem mohla mít z matiky na gymplu vyznamenání, když absolutně nerozumím tomu, o co tam šlo :D Jasně, chápu, beru peníze, žiju si jako král, peníze utratím a vůbec mi nevydělávají, ale falšuju papíry, aby si lidi mysleli, že jim vydělávám nechutně velký roční úrok a házeli směrem ke mně další peníze. To chápu, ale co tam konkrétně všechno dělali, to mi moc jasné není.

Rodiná dynamika byla přinejmenším zajímavá. Je trošku otravné, že celá rodinka fušuje do stejného byznysu, ale chápu, že tvůrci s tímto nemohli moc dělat, když je minisérie založena na skutečných událostech.

Kdybych to měla shrnout, jde jen o slabý odvar podobně laděného dramatu Billions. Hlavní představitel zde sice předvádí úctyhodný výkon, ale seriál celkově nedokáže zaujmout natolik, aby se dalo mluvit o nadprůměrné minisérii. Jde jen o dvoudenní vyplnění vysílacího programu ABC.
  • hlavní představitel
  • zajímavé téma
  • rodina
  • vesměs nuda
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
La.Volpe

La.Volpe

Tak mě se první díl líbil celkem dost (80 %). Možná to mohli udělat trošku detailněji, jak fungoval ten...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Tohle vynechám,nezaujalo :(
před 8 roky
Další články k tématu