9. 1. 2016

Novinka pod lupou: Angel from Hell

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Angel from Hell
Žánr komedie
Stanice CBS
Premiéra 7. 1. 2016
Vysílání každý čtvrtek večer
Předskokan Mom
Konkurence Scandal (ABC), The 100 (CW), American Idol: The Search for a Superstar (Fox), The Blacklist (NBC)
Tipovačka Gorilla jde jako jediná proti proudu a tipuje prodloužení. Všechny ostatní týmy a těsná většina 52 % lidu jsou pro zrušení.

Sledovanost pilotu: rating 1.6 a 8,13 milionu diváků (lehce nadprůměrná)

Kdo?

Tvůrci Tad Quill
Herci Jane Lynch, Maggie Lawson, Kyle Bornheimer, Kevin Pollak

Ve zkratce

Amy je bouřlivá a nebojácná žena, která zasáhne do života organizované a zdánlivě perfektní mladé ženy Allison. Tvrdí jí, že je její anděl strážný. Allison je napjatá a sebevědomá doktorka, která si je jistá tím, že je Amy blázen… dokud se jedno z jejich varování nepotvrdí. Nemůže tuto zvláštní situaci probrat ani se svým tátou, který je doktorem ve stejné ordinaci, ani se svým bratrem, který žije v její garáži, protože Amy jí žádala, ať o ní nikomu neříká. Allison se snaží Amy odehnat, ale ta nikam nejde, jejím úkolem je dodávat Allison rady a určovat správný směr ubírání hrdinčina života. Z obou žen se postupem času stanou nečekané přítelkyně. Možná je takový člověk v jejím životě přesně to, co Allison nyní potřebuje.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

U tohoto seriálu se asi diváci rozdělí na dvě skupiny. Pro jedny půjde o komedii, která se v rámci novinek této sezóny umístí hodně vysoko. Druhým postava v podání Jane Lynch poleze tak na nervy, že už si další díl nepustí.

Já mám s hlavní hrdinkou problém. Ostatní by mi nijak zvlášť nevadili, ale Amy je opravdu otravná. Přijde mi, že její chování má být vtipné, ale spíše je za hranicí vkusu. Už od druhé scény bych ji obvinila ze stalkingu a nahlásila policii, vážně nechápu trpělivost Allison, která ji tolerovala až do poslední chvíle, kdy se s ní vlastně zpřátelila.

Každopádně závěr epizody byl pěkný, dá se říct, že pohladil na duši :D Moc netuším, co se tady chce dál odehrávat celou jednu sérii, jestli Amy bude Allison radit, koho má randit a tak, no uvidíme. Jen doufám, že andílek trošku zklidní hormony a začne se chovat jako normální osoba, jinak u seriálu vážně moc dlouho nevydržím.
  • koncept
  • závěrečný cliffhanger
  • stalkerství přes míru
  • chování Amy
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Angel from Hell je další z řady letošních novinek mezi sitcomy a já jako každý rok hledám něco u čeho bych se na dvacet minut bavil. Tenhle nováček mě lákal hlavně na jedno jméno a tím možná překvapivě není Jane Lynch, ale její kolegyně Maggie Lawson. Zamiloval jsem si ji v Psych a pobavila mě i ve Dva a půl chlapa a opět hraje tu stejnou postavu. Trochu upjatou holku na kterou se skvěle dívá.

Teď už ale k samotnému pilotu. Abych pravdu řekl, tak trailer mě moc nenalákal a pilot na tom nebyl o moc lépe. Největší vtipy se už představily právě v traileru a epizoda tím tak trochu utrpěla, což není neobvyklé. Vtipů se však našlo poměrně dost, ale žádný z nich nebyl opravdu zapamatování hodný. Přesto je však možnost, že do budoucna bude líp, protože chemie mezi Maggie a Jane vcelku funguje.

A co bylo špatně? Mě osobně už strašně nebaví tohle „boyfriend & best friend cliché“ a kromě toho mi neseděl ani divný bratr hlavní hrdinky. Další nepovedená, nevtipná a hlavně povinná postava. A už jsem říkal, že tam nebyl žádný vtip, který by mě nutil smát se nahlas?
  • Maggie Lawson
  • poměrně dost vtípků
  • chemie Maggie a Jane
  • divnej bratr
  • boyfriend cliché
  • žádný opravdu zapamatování hodný vtip
60 %
Mé hodnocení
Pajky

Angel from Hell získalo mou pozornost díky obsazení, konkrétně díky Maggie Lawson, protože Psych (Jane Lynch se v Psych vlastně objevila také). Trailer také nebyl špatný, ale – na to, že je seriál dvacetiminutovka, prostě toho prozradil a ukázal nějak moc, protože během sledování jsem si skoro neustále říkala, že tohle jsem už viděla v traileru.Označení sitcom je lehce odvážné a já sama si nejsem jistá, jestli tohle je cesta, kterou seriál míří. Ano, komedie možná, ale sitcom doopravdy nejspíš ne. U Angel from Hell asi nikdo umírat smíchy nebude, ale já sama jsem se párkrát pousmála. A co říct celkově? Seriál je milý a je to taková nenáročná oddechovka. Je ovšem otázkou, jestli se mu vůbec dostane nějaké pozornosti a jestli se již po několika epizodách nedostane do propadliště seriálových dějin.

  • milá a nenáročná oddechovka
  • vyvolává alespoň mírná pousmání
  • sympatické hlavní postavy
  • seriál celkově je nevýrazný
  • bude mít dostatečný počet diváků důvod usednout k televizi?
60 %
Mé hodnocení
Drunk_Queen

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Goldeenka

Goldeenka

Jane Lynch sice zbožňuju, ale ze seriálu mám velké obavy. Asi ho zařadím do seznamu...
před 8 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Přesně. Lawson mám hrozně ráda, ale tuhle ženskou nesnáším. Bylo to hrozné dilema, ale ten trailer mi...
před 8 roky
Adrian "A.C." Conor

Adrian "A.C." Conor

Seriál si pozriem z rovnakého dôvodu ako väčšina, kvôli Maggie. Bola skvelá v Psych a aj Two and a...
před 8 roky
Další články k tématu