19. 6. 2018

Novinka pod lupou: Strange Angel (CBS All Access)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Strange Angel
Žánr Drama / Historický
Stanice CBS All Access
Premiéra 14. 6. 2018
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 54 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Jack Parsons je chytrý a ambiciózní vědec, který ve 30. letech začínal jako údržbář v chemické továrně. Hrdina měl vždy fantastické sny, které vedly až ke zrození dosud neznámé disciplíny raketového průmyslu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Seriál má krásné plakáty, které dokážou nalákat, aniž byste si četli obsah nebo sledovali trailer. Výsledek však zklamal. Pilot byl nudný a ani denní, ani noční stránka hrdinova života mě nedokázala zaujmout. Možná je to tím, že teď v úvodu se příběh ještě tolik nesoustředil okolo té odvážnější okultní stránky. Ale pořád to mělo 54 minut, které byly využity tak možná na 30 procent.

Možná jsem jen unavená, anebo je to tím, že u včerejšího sledování jsem měla větší štěstí na zábavnější piloty. Strange Angel už má dva hlavní příběhy, přesto se nebojí do toho zahrnout ještě jakési fantasy sekvence z asijských bojových komiksů / filmů, které možná mají hrdinu inspirovat, ale mně tam spíše překáží. Neodnesla jsem si z nich vůbec nic, dokonce ani ta zpomalená sekvence výbuchů nedokázala zaujmout.

Nevím proč, ale seriál mi ve stylu herectví připomíná Masters of Sex. Možná je to tím, že je tady stejný typ manželky – nevinná hodná blondýnka, ke které se manžel nechová úplně tak, jak by měl. Samotný hlavní hrdina vypadá hodně cool na posteru, ale když se rozpohybuje před kamerou, ztrácí pro mě charisma.

Je to škoda. Podle názvu jsem se na seriál těšila, čekala jsem nějaké zábavné fantasy, které by mohlo být kombinací Midnight, Texas a American Gods. Místo toho je to nudná a zdlouhavá verze Manhattonu s průměrným hrdinou v hlavní roli a matoucími asijskými představami.
  • název a postery
  • průměrné postavy
  • asijská snová vsuvka
  • málo pozornosti věnované okultismu
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Hrus

Hrus

30% od Ragelly je pro tuhle bezbřehou nudu příliš. Pilot jsem ani nezvládl dokoukat.
před 5 roky
sonkad

sonkad

Presne.. Toto bolo tak strašné, že som nevydržala a po 15 minútach to vzdala. Najhorší pilot za veľmi dlhú...
před 5 roky
m.abrams

m.abrams

Na seriál jsem byl hodně zvědavej. Sice bych se k němu dostal nejdříve v příštím roce, protože...
před 5 roky
Další články k tématu