31. 5. 2018

Novinka pod lupou: Constantine: City of Demons (CW Seed)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Constantine: City of Demons
Žánr Animovaný / Fantasy
Stanice CW Seed
Premiéra 24. 3. 2018
Vysílání
Délka pilotu 5 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci J. M. DeMatteisMatt Ryan
Herci Lily Brazier

O čem to je?

John Constantine využívá své schopnosti lovce démonů a mistra temných umění, aby chránil svět proti nadpřirozeným nebezpečím, která ho ohrožují.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

I kdybych napsala jen jednu větu, bude to pořád delší, než celá první epizoda tohoto webseriálu. Pětiminutovka utekla jako voda a v podstatě nic se tam nestalo. Tenhle seriál je k tomu, abyste si ho pustili najednou, strávili u něj hodinu, pobavili se, zasteskli si nad tím, jak vám chybí skutečný Constantine a jeho vlastní seriál, a pak jste se přesunuli zase k jinému maratonu.Skutečně se tady nic nestalo, nejde tady ani nic hodnotit. Animace vypadá povedeně, hrdina se podobá svému představiteli, takže je to skoro takové, jako by hraný Constantine pokračoval. I když pravděpodobně si ho stejně více užijete příští rok v Legendách, kde bude skutečně naživo.

  • pohodové prodloužení hrdinova příběhu, které fanoušky alespoň trošku potěší
  • není to ale nic víc, ani nic míň
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Jessica Angell

Jessica Angell

Constantina miluju, ale tohle bylo dost zbytečné..žádný pořádný děj, jediné plus je samozřejmě hlas Matta...
před 5 roky
Další články k tématu