5. 12. 2017

Novinka pod lupou: Loudermilk (Audience Network)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Loudermilk
Žánr Komedie
Stanice Audience Network
Premiéra 17. 10. 2017
Vysílání úterý 20:30
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Loudermilk je vyléčený alkoholik a vedoucí podpůrné skupiny pro drogově závislé. Vyniká svou mimořádně negativní povahou, pro nic se nedokáže nadchnout a ke všemu přistupuje bez zájmu, přičemž se mu ještě podaří naštvat všechny lidi ve svém okolí. I když má své pití pod kontrolou, jeho život je jeden krok dopředu a 12 dozadu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Další příklad toho, jak je americký vkus diametrálně odlišný od toho našeho. Už podle posteru nebo popisu docela dobře dokážete odhadnout, jak seriál vlastně bude vypadat. Výsledek je úplně stejný, jako si ho představujete. I když… možná to nakonec nebylo tak strašné, jak jsem si myslela. Ale že bych toužila sledovat dál? To zase ne. Pilot stačil.

Hlavní hrdina je utrápená verze Hanka Moodyho. Líbí se mi, že ho alespoň tvůrci vytvořili jako vyléčeného alkoholika. Sice je věčně ubručený, ale alespoň není to typické klišé, jaké byste očekávali. Navíc jeho interakce a relativní snaha pomáhat druhým, kteří jsou na místě, kde byl dřív on, je docela roztomilá a občas i zdroj vtipných situací.

Na druhou stranu, těch vtipů byste napočítali na prstech jedné ruky. Celý díl se neuvěřitelně pomalu vleče a i když na konci nemáte pocit, že si chcete vypíchnout oči, nic vás neláká k tomu, abyste si pustili další díl. Bohužel žádná z postav vám neutkví v paměti, chybí jim jiskra, nějaká úroveň zajímavosti, prostě si je neoblíbíte a je vám úplně jedno, jestli nějaká nepříjemná holka zůstane doma a předávkuje se, nebo jestli vyslyší volání svého neočekávaného strážného anděla a vydá se na správnou cestu.
  • hrdina není alkoholik
  • hrdina není ale ani sympatický
  • příběh vám hned vyletí z hlavy
  • nic moc vtipu
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Možná je to mým čím dál tím vytříbenějším vkusem (ha ha ha, to si nalhávat nemůžu; přece jen vím, co jsem viděla, a vím, že se to se mnou jen a jen zhoršuje :D), ale posledních pár komedií, které jsme tu měli, nestálo ani za starou bačkoru.

Fajn, to je možná kruté, možná stály i za bačkoru novou, ale je to pořád jenom bačkora. Chápete, ne? Neurazí, ale dívat se na to asi nebudete (volbu, jestli budete raději zkoumat půlhodiny bačkoru nebo koukat na jednu z těch komedií, nechám na vás).

Čímž se dostávám k tématu této bleskovky. Loudermilk. Ale začnu jinak, začnu nejsilnější stránkou seriálu. A tou je (safra, proč se hlavní postava jmenuje jako seriál) právě Loudermilk. Drzoun, rozhodně dost nesympatický, bývalá životní troska (která k ní ani dnes nemá tak daleko),… Avšak zahraný je skvěle, jeho drzost baví, má charisma a jeho „záchrana“ mladé dívky je docela zajímavá.

Ale dál? Pořád žádná sláva. Absurdní situace, příběh, který neosloví, až příliš mnoho věcí, které tu nemají žádné opodstatnění, ale jsou jen a pouze pro efekt, docela slabý scénář.

Jak jsem na komedie vždycky docela zvědavá, protože tam mají seriály přece jen větší možnosti (je tu větší pravděpodobnost, že seriál bude naprostou hrůzovinou nebo úžasností, průměru je tu prostě míň), začínám být docela zklamaná. Chce to nějakou jízdu, safra!
  • Loudermilk a jeho představitel
  • docela slabý scénář
  • jen malá část příběhu zaujme
60 %
Mé hodnocení
Drunk_Queen

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu