4. 4. 2018

Novinka pod lupou: Youth and Consequences (Youtube Red)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Youth and Consequences
Žánr Drama / Teen / Komedie
Stanice Youtube Red
Premiéra 7. 3. 2018
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavní hrdinkou je Farrah Cutney, královna střední školy Central Rochester. Kolem ní se však začnou objevovat rivalové, kteří ji chtějí sesadit z trůnu. Farrah si uvědomí, že těžší než získání absolutní moci je její udržení.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

To bylo boží. Snad ten výraz nikoho neurazí, jinak to říct nedokážu. Youtube Red mě překvapuje čím dál víc, protože jsem nečekala nic a dostala jsem seriál, který je tisíckrát zábavnější verze Mean Girls nebo Clueless v moderním kabátě a je to zábavná jízda od začátku do konce.

Teen seriály mám hodně ráda, protože to jsou nenáročné zábavné oddychovky. Tato novinka však žánr pozvedá na zcela novou úroveň. Hltala jsem každou vteřinu, každá scéna byla mimořádně natočená i zahraná. Příběhově zde nechybí některá klišé, ale i přesto seriál dokáže hned v úvodu vtáhnout do děje a už nepustí. Takové ty klasické středoškolské teen seriály, které se netočí jen kolem upírských milostných trojúhelníků, už nevznikají tak často jako v devadesátých letech. Proto když se objeví něco, co vezme to nejlepší z tohoto žánru a zasadí to do světa sociálních médií a pokročilých technologií, jásám nadšením.

Seriál se navíc nebojí posouvat hranice a ukazovat teenagery se vším všudy. Moc se mi líbila scéna dvou tajných přátel, kteří se sešli a jen pro výměnu informací si zalezli nazí do sprchy… Kluk se mohl vynadívat na sexy královnu školy a holka získala potřebné info k rozdrcení konkurence. Nevím, do jaké míry je tohle reálné, protože podobnou zkušenost jsem nikdy neměla :-D Ale rozhodně je to zábavná podívaná a seriál dokazuje, že se nebude bát balancovat na hranici, což se mi líbí.

Herecky nemám, co bych vytkla. Přiznám se, že z fotky bych nikdy netipovala, že půjde o seriál ze střední, protože hlavní hrdinka vypadá dospěle. Ale ve výsledku mi do příběhu výborně zapadla a roli středoškolačky jsem jí sežrala i s navijákem. Všechny jsem si hned oblíbila a jsem moc zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál.
  • moderní pojetí teen seriálu
  • zábavný příběh
  • výborné postavy i herci
  • zvraty a tak všechno okolo
100 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Destinytte

Destinytte

To je hrůza. :D Mám ráda teen seriály a na tenhle jsem se hodně těšila. Ale je to fakt zlý. Ty holky jsou...
před 5 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Za mě parádní seriál, taková modernější a drsnější verze Gossipky. Postavy se mi naopak hodně...
před 3 roky
Další články k tématu