28. 4. 2018

Novinka pod lupou: The Dangerous Book for Boys (Amazon)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Dangerous Book for Boys
Žánr Drama / Rodinný / Dobrodružný
Stanice Amazon
Premiéra 29. 3. 2018
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 31 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriál sleduje Wyatta McKeena a jeho bratry, kteří se snaží vypořádat se smrtí svého otce, který byl výborný vynálezce. Táta Patrick klukům zanechal speciální knihu, která Wyattovi zažehne představivost. Hrdina se stále častěji vydává do světa svých fantazií, kde se znovu setkává se svým tátou a učí se životní lekce, které mu pomůžou i v reálném životě.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Už název asi docela napovídá, že tento seriál nebude úplně pro dospělé. Vlastně je hodně pro děti. Jakože na 100 %. Amazon očividně rozšiřuje svou tvorbu pro různé věkové skupiny. Seriál není špatný, jen je hodně dětský. Ještě víc než Lost in Space.

Vizuální stránka je moc pěkná. Seriál si hraje s barvami a vytváří obrazově velmi příjemné dílo, na které se moc hezky kouká. Stačí to ale? Myslím, že tato novinka u nás mnoho diváků nezíská. Přece jen cílí na děti, je to taková pohádka, nemá, co dalšího nabídnout, než jednoduché pobavení.

Herecké obsazení potěšilo. Chris Diamantopoulos je snad v každém novém seriálu lepší a lepší (a víc sexy). S Erinn Hayes tvoří super hlavní dvojku, ale překvapivě ani děti nejsou úplně hrozné. Jasně, jsou, ale nic, co by se nedalo přežít. I přes to mě však další sledování neláká. I když budu věčný teenager a budu vyhledávat teen seriály od CW a Freeformu, tak tohle už je opravdu moc i na mě.
  • herci
  • vizuál
  • je to dětský seriál, nic víc a nic míň
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
cremo

cremo

Ahoj. Chýba ti v názvu jedno písmeno.
před 6 roky
Další články k tématu