2. 4. 2018

Novinka pod lupou: Kuchyňa (Markíza)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Kuchyňa
Žánr Drama / Komedie / Kulinářksý
Stanice Markíza
Premiéra 5. 3. 2018
Vysílání pondělí 21:10 hodin
Délka pilotu 33 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Kuchyňa přibližuje svět gastronomie skrze osudy hlavních postav, které prožívají své radosti, starosti, lásky a přátelství. Diváci mají jedinečnou možnost sledovat a poznávat kulinářské umění a konkurenční boj dvou restaurací včetně jejich zaměstnanců, to vše v nádherném prostředí Vysokých Tater. Seriál je adaptací ruského formátu.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Tož nebylo to zlé. Docela bych to přirovnala nejen tématem, ale i atmosférou k českému Ohnivýmu kuřeti. Vypadá to opravdu docela podobně, jen v jiném prostředí. Dokonce je to i na kulinářské téma, alespoň částečně.

Pilot utekl příjemně, i když nejde o nic světoborného. Myslím, že Slováci docela dobře umí točit tyto nenáročné oddychovky, které pobaví všechny věkové generace od dětí až po seniory. Nesnaží se jít přehnaně do hloubky ani si hrát na něco, co nejsou – jejich cílem je prostě bavit s tím, že jakmile epizoda skončí, všichni, kteří se na ni dívali a užili si to, ihned zapomenou, co se tam vlastně stalo.

Nehledejte tady žádné vyloženě haha momenty, u kterých smíchy padáte ze židle. Každopádně namyšlený frajírek z velkoměsta do tohoto malého hotýlku zapadne dokonale a je zdrojem dobré zábavy. Postavy jsou celkově sympatické, takové jednodušší, ale k tomuto typu seriálu se nikdo moc inteligentní nehodí, takže je to vlastně dobře.

Na rozdíl od Prázdnin nebo Oteckovia ale nemám u tohoto seriálu chuť sledovat dál. Jak říkám, po odsledování zapomenete, co se stalo, nebylo tam nic, kvůli čemu bych si měla zapnout další díl. Maximálně kdybych koukala jen tak bezmyšlenkovitě na TV a narazila jsem na to… jenže já na televizi nekoukám, takže to nehrozí.
  • pohodovka
  • sympatické postavy
  • ničím nevyčnívá
  • nezapamatujete si ho
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Tesa.

Tesa.

Videla som jednu časť, ktorá ma seriózne, skutočne a ozaj bavila. To ma šialene vydesilo. Predstava že ja,...
před 6 roky
Koldik

Koldik

Mne sa to zapacilo a pozeram to pravidelne...
před 6 roky
vega

vega

Tak sto ludi sto chuti.. mne sa serial velmi paci j to taka zabavna oddychovka nie je to vobec silene ani...
před 5 roky
Další články k tématu