4. 3. 2023

Novinka pod lupou: Klamstvo (Markíza)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Klamstvo
Žánr drama, krimi, thriller
Stanice Markíza
Premiéra 27. 2. 2023
Vysílání pondělí
Délka pilotu 60 minut

Kdo?

O čem to je?

Slovenská adaptace britského seriálu Liar.Svobodná učitelka na gymnáziu Laura se vydává na rande s Andrejom, úspěšným chirurgem, vdovcem a především otcem jednoho žáka Laury. I když se večer odvíjí nad očekávání dobře, ráno se Laura probouzí se zjištěním, že byla znásilněna. Co se v tuto osudovou noc stalo, není úplně jasné, příběh má dvě verze, neexistují důkazy, které by jednu nebo druhou vyvrátily, natož potvrdily. Čeho je tak Laura schopná v bezvýchodné situaci, kdy se jí nedostává podpory ani od policie? Trailer

Trailer

A jaký je náš ortel?

Já jsem si celou dobu říkala, že už jsem něco podobného viděla. Tak jsem se šla mrknout na profil seriálu a hele, je to remake britského Liar. Naštěstí pro mě jsem i u britské verze viděla jen pilot, takže vůbec netuším, co se doopravdy stalo. A stejně jako u původního seriálu, i tady mě sledování prvního dílu hodně bavilo.

Obsazení je vybrané hodně dobře a herci odvádí solidní výkony. Hlavní hrdinka je pěkná, milá, ale jde na ní vidět, že něco úplně nesedí. Mám ráda podobné příběhy, kde nedokážete postavy úplně přečíst a do poslední chvíle čekáte, až se odhalí, co se doopravdy stalo a kdo to má v hlavě pomotané.

Slovenskou verzi dál sledovat nebudu, ale britskou mám už nějaký ten pátek ve watchlistu. Tak doufám, že se k ní brzy dostanu, protože to znovu vzbudilo mou zvědavost.

  • sympatické obsazení
  • poutavý příběh
  • nedokážete odhadnout, kde leží pravda
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu